Time a desemnat cele mai bune seriale TV din 2022 (VIDEO)

Time a desemnat cele mai bune seriale TV din 2022 (VIDEO)
Foto: captura video.

Time a desemnat cele mai bune zece seriale TV din 2022. Top-ul a inclus proiecte noi („Rap Sh!t”) și producții care au reușit să cucerească milioane de oameni („Better Call Saul”).

Rap Sh!t

Rap Sh!t este un serial american de televiziune de comedie, creat de Issa Rae pentru HBO Max. Acesta  este produs de Hoorae Productions și 3 Arts Entertainment și povestește despre doi rapperi din Miami care încearcă să devină faimoși să aibă succes în industrie.

Made for Love

Acest serial TV combină mai multe genuri simultan: science fiction, umor negru, comedie dramă. Protagonistul Byron Gogol este un om de afaceri de succes, proprietar al companiei de comunicații Gogol. Soția lui Hazel nu a părăsit tehnocampusul de zece ani, o unitate de realitate virtuală în care poți recrea orice colț de pământ. În ciuda unei vieți aparent perfecte, Hazel riscă totul pentru a scăpa de acolo.

Derry Girls

Pe fundalul conflictului politic din Irlanda de Nord în anii 1990, cinci elevi de liceu luptă cu provocările universale ale vieții de adolescent.

Atlanta

Cu sediul în Atlanta, Earn și vărul său Alfred încearcă să-și croiască un drum în lume prin scena rap. De-a lungul drumului, se confruntă cu probleme sociale și economice care se referă la rasă, relații, sărăcie, statut și părinți.

Better Things

O comedie care o are în centrul atenției pe Sam Fox, o actriță și mamă singură a trei fete. Viața ei e amuzantă atunci când ești doar telespectator – deși, uneori, ți-ai dori să fii în locul ei.

This is Going to Hurt

Scris sub forma unui jurnal, această explorare a vieţii lui Kay este o perspectivă asupra vieţii chinuitoare de medic rezident. Kay însuşi semnează această adaptare a memoriilor sale premiate într-o serie de opt episoade pentru BBC2. Va fi nevoie să aşteptaţi pentru a vedea cine joacă, deoarece deocamdată nu sunt nume confirmate, însă această producţie merită văzută. Deocamdată, data premierei nu este făcută publică.

Reservation Dogs

Severance

Protagonistul serialului este Mark, un angajat al Lumon Industries. El este supus unei proceduri experimentale unice de „separare” în care amintirile de lucru sunt separate de cele care nu funcționează.

The Rehearsal

Better Call Sau

Serialul arată povestea  avocatului Jimmy McGill, care își ia numele profesional Saul Goodman. Acest serial este un spin-off și un prequel la legendara dramă  Breaking Bad.

Urmăriți B1TV.ro și pe