Romică Ţociu şi Cornel Palade se întorc în televiziune? Pentru ce show negociază

Romică Ţociu şi Cornel Palade se întorc în televiziune? Pentru ce show negociază

Se anunță o revenire în forță în televiziune. Romică Ţociu şi Cornel Palade sunt pe cale să semneze pentru un nou contract în televiziune. Cei doi actori negociază pentru mai multe variante.  Se vehiculează și emisiunea marilor transformări de la Antena 1, „Te cunosc de undeva”, potrivit click.ro.

Romică Ţociu şi Cornel Palade negociază revenirea pe micile ecrane

În ultimii ani, Cornel Palade (70 de ani) şi Romică Ţociu (59 de ani) au tot avut contract cu diverse televiziuni, fie că au fost în cuplu sau separat. Iată că după ce anul trecut Ţociu a semnat cu Antena 1, de Revelion i-am văzut pe amândoi şi la Kanal D, apoi au avut câteva apariţii la emisiunea „La Măruţă” de la PRO TV, acum sunt din nou în negocieri.

Sursele Click! spun că cei doi actori ar fi în discuţii cu producătorii noului sezon al transformărilor de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1). Se pare că la postul tv se fac ceva reorganizări.

„Suntem actori liberi profesionişti, putem să mergem la orice posturi ne cheamă până vom semna un nou contract. Suntem în negocieri cu una din televiziuni, aşa că putem să mergem şi la emisiunea lui Măruţă şi la podcastul lui, şi la Kanal D şi la Antena 1. Din martie vedem ce va fi”, a declarat Romică Ţociu.

Actorul ar vrea să participe la noul sezon «Te cunosc de undeva», în martie, împreună cu colegul său Cornel Palade. E conştient de faptul că va fi obositor pentru ei, filmările desfăşurându-se într-un ritm alert.

Urmăriți B1TV.ro și pe