Tzanca Uraganul s-a lansat în lumea afacerilor! Cozi uriașe pentru o shaormă gratis oferită de celebrul manelist

Tzanca Uraganul s-a lansat în lumea afacerilor! Cozi uriașe pentru o shaormă gratis oferită de celebrul manelist
Foto: captura video.

Shaormeria lui Tzanca Uraganul a oferit sute de shaorme gratuite. Oamenii au format o coadă uriașă lângă localul deschis de celebrul manelist. Se pare că afacerea artistului va avea succes.

Agitație la deschiderea shaormeriei

Sute de persoane au așteptat ore bune în frig ca să primească câte o shaorma din partea lui Tzanca Uraganul. Manelistul a făcut cinste cu preparatul preferat al românilor.

Cântărețul de manele, Tzancă Uraganul și-a deschis o shaormerie și a anunțat că va da shaorma gratis în ziua deschiderii. Unii oamenii spun că așteaptă de la ora 15 pentru a primi o astfel de shaorma.

„Le fac toate plăcerile”

Artistul și-a făcut și el apariția într-un bolid de lux, iar publicul a început să- aplaude. Și vedetele au fost invitate la eveniment. Anda Adam a vrut să își ia o shaorma însă nu a găsit loc de parcare în zonă, notează antena3.

„Dau gratis câteva site de shaorma. 600-700 câte se pot. Sunt foarte mulţi oameni. Au venit peste aşteptările mele. Le-am şi cântat. Am ieşit şi afară. Le dau şi shaorma, le fac toate plăcerile!”, a remarcat manelistul, citat de observatornews.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:04 - Ştefan Pălărie, despre examenul de admitere la liceu, separat de Evaluarea Națională: Naște multă rezistenţă pentru că atinge un subiect sensibil. Dacă nu ai bani de meditaţii, vei fi sortit examenului săracilor
23:55 - Trei polițiști din SUA au împușcat un bărbat fără picioare ce se afla într-un scaun cu rotile. Cum și-au motivat polițiștii fapta (VIDEO)
23:53 - Oamenii se tem de o posibilă poluare cu produse petroliere pe Râul Argeș / S-au putut observa dâre de combustibil
23:43 - Noi proteste masive în Franța față de reforma pensiilor: Sindicatele spun că au fost 2,8 milioane de manifestanţi (VIDEO)
23:14 - Care este pasiunea neștiută a Deliei Matache / Mama ei o pedepsea în copilărie când făcea acest lucru
23:10 - O pasageră din Italia s-a dezbrăcat și s-a bătut cu însoțitorii de bord. Membrii echipajului au legat-o de scaun
22:58 - Gheorghe Ialomițianu (PMP): Guvernul se împrumută, și o face la dobânzi tot mai mari, în loc să ia fondurile europene, care sunt gratis. Riscăm să pierdem o parte din banii UE (VIDEO)
22:53 - Reșițenii s-au descălțat înainte să intre în noul tramvai livrat de turci. De ce au fost nevoiți să facă acest gest (VIDEO)
22:35 - Țigările electronice de tip VAPE, mai dăunătoare decât țigările obișnuite / Provoacă mai multă inflamație în plămâni
22:19 - CCR a amânat iar dezbaterea sesizării depusă de USR și Forța Dreptei asupra legii care majorează salariile primarilor şi şefilor de consilii judeţene