Un celebru fotomodel rus a fost găsit mort lângă o bază NATO din Sardinia, Italia (FOTO)

Un celebru fotomodel rus a fost găsit mort lângă o bază NATO din Sardinia, Italia (FOTO)
Foto: Instagram / Galina Federova

Galina Fedorova, un top model rus în vârstă de 32 de ani, a fost găsită moartă lângă o bază NATO din Sardinia, Italia.

Una dintre cele mai frumoase femei din Rusia, găsită moartă în Italia

Corpul neînsuflețit al rusoaicei Galina a fost găsit sâmbătă, fără haine, în largul Teulada, în sudul insulei italiene, lângă o bază NATO.

Din primele informații, ar fi vorba despre un accident, Fedorova înecându-se în apele agitate ale mării.

Foto: Instagram / Galina Federova

Partenerul său, cu care închiriase o barcă pneumatică privată în ziua respectivă, le-a spus anchetatorilor că este vorba despre un incident nefericit.

Potrivit lui Gerenius Tavarov, un fotograf de modă de 40 de ani de naționalitate ruso-engleză, el și Galina Fedorova s-au aruncat în apă pentru a înota, moment în care barca s-ar fi desprins din ancora și s-ar fi îndepărtat. El a reușit să înoate până la mal, dar tânăra top model s-a înecat.

Justiția italiană a deschis o anchetă cu privire la moartea fotomodelului, potrivit presei locale, citate de ziare.com.

„Ancheta continuă și, potrivit unui prim raport preliminar, tânăra a murit înecată”, a declarat procurorul Enrico Lussu, de la parchetul din Cagliari, capitala Sardiniei.

Foto: Instagram / Galina Federova

În cazul morții Galinei Fedorova a fost deschis un dosar de omucidere involuntară

Parchetul din Cagliari a confiscat telefoanele mobile, un aparat foto, un laptop și o dronă de pe barcă. De altfel, în ambarcațiune au mai fost găsite câteva sticle de alcool.

Barca a fost studiată cu atenție de specialiștii implicați în anchetă. Aesta avea urme de impact, posibil în urma unei coliziuni cu un recif sau cu o altă barcă.

Deși autopsia arată că Galina Fedorova a murit prin înecare, ancheta a fost deschisă pentru acuzații de omucidere involuntară.

Anchetatorii vor sa excludă orice altă ipoteză, având în vedere că trupul său a fost găsit în apropierea bazei militare NATO, una dintre cele mai mari din Italia, dar și că originile top modelului și fotografului sunt rusești.

Foto: Instagram / Galina Federova

Ultima oră
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc