Un manechin de Top din Rusia și-a ucis soțul cu sânge rece

Un manechin de Top din Rusia și-a ucis soțul cu sânge rece
Foto: Lililia Sudacova/Instagram.

Manechinul din Rusia, Lilia Sudakova, și-a ucis soțul, într-o criză de gelozie. Bărbatul avea doar 28 de ani. Acesta ar fi înșelat-o în timpul unei vacanțe la Sankt Petersburg.

Potrivit tinerei, șoțul „a batjocorit-o aducând o altă femeie acasă după ce ea a refuzat să facă sex cu el”. Procurorii cer ca Lidia Sudakova să fie pedepsită. Aceasta riscă până la 15 ani de închisoare. Modelul susține că a fost abuzată fizic de către partenerul său.

Citiți și Cine este Elena Matei, concurentă în echipa Războinicilor de la Survivor România 2022. Tânăra a ajuns în finala Chefi la cuțite

„Era beat mort. A venit acasă cu o fată și am înțeles ce voia să-mi arate cu asta. Cu o seară înainte nu am făcut ce a vrut el de la mine… a vrut sex… Și doar mi-a arătat că poate găsi pe altcineva…”, a declarat Lilia Sudakova potrivit Mirror.

Femeia  insistă la faptul că a apelat la autoapărare: „M-am dus la bucătărie, am întrebat-o dacă vrea să mănânce. A zis că vrea să mănânce și el, dar eu i-am răspuns că își poate pregăti singur. Din acel moment a devenit agresiv. M-a atacat, iar prietenul nostru (de asemenea, în apartamentul din Sankt Petersburg) l-a tras de pe mine”.