Unde poți vedea online 5Gang, filmul în care joacă Selly, cel mai popular vlogger din România (VIDEO)

Unde poți vedea online 5Gang, filmul în care joacă Selly, cel mai popular vlogger din România (VIDEO)
sursa Foto: IMDb

Selly este cel mai cunoscut vlogger din România, iar filmul „5 Gang: Un altfel de Crăciun” s-a bucurat de un real succes după ce a fost lansat în cinematografe, mai ales în rândul tinerilor. În cazul în care, acest film se afla pe lista voastră, dar nu ați apucat să mergeți în cinematograf atunci când s-a difuzat, aflați că pelicula este pe platforma Netflix și îl puteți vedea oricând. „5 Gang: Un altfel de Crăciun” este regizat de Matei Dima, iar printre actorii care fac parte din distribuție se numără membrii trupei 5Gang, Micutzu și Dorian Popa.

Filmul „5 Gang: Un altfel de Crăciun” poate fi urmărit pe Netflix

„5 Gang: Un altfel de Crăciun” a fost urcat pe platforma de streaming, Netflix din data de 27 aprilie. Fanii lui Selly și nu numai, au rămas plăcut surprinși de modul în care a fost realizat filmul.

Pelicula cinematografică a fost difurată în sălile cinematografelor începând cu decembrie, anul trecut. „5 Gang: Un altfel de Crăciun” este regizat de Matei Dima, alias Bromania, iar printre actorii care fac parte din distribuție se numără membrii trupei 5Gang: Dia, Pain, Mădălin și Gami, dar și actorul de stand-up Micutzu (Cosmin Nedelcu) și Dorian Popa. Scenariul filmului a fost regizat de Matei Dima, Radu Alexandru (Pitici Gratis) și Vali Dobrogeanu (Rezumatul Zilei și 10 Lucruri).

Despre ce este vorba în „5 Gang: Un altfel de Crăciun”

„5 Gang: Un altfel de Crăciun” prezintă aventura lui Selly și a colegilor săi. Aceștia pornesc să îl caute pe Corneliu Carafă, interpretat de Micutzu, din cauză că dispăruse. Drept urmare, în loc să îl înlocuiască pe colegul lor dispărut, se decid să meargă în căutarea lui pentru că își dau seama că acesta s-ar putea afla în pericol.

La puțin timp după ce îl găsesc, ajung si ei împotmoliți într-o situație precară.

Polițiștii (jucați de Matei Dima și Vali Dobrogeanu) încearcă să rezolve misterul vloggerului dispărut, în timp ce Pain și Madălin intră într-o situație romantică destul de complicată.

Selly este păzit de Helga (Laura Giurcanu), bodyguard-ul lui Carafă, și încearcă să evadeze.

Unde poți vedea online 5Gang

Selly este conștient că are o responsabilitate față de fanii lui

Boom-ul, în ceea ce privește vizualizările, l-a înregistrat în 2018, iar Selly este conștient că atâția fani implică o responsabilitate a mesajului transmis, căci devine astfel un model de urmat.

„E un achievement important pentru mine. Nu credeam ca o sa se intample atat de repede, anul acesta am avut o crestere record in abonati si vizualizari pentru ca am fost, cred eu, consistent si am reusit sa gasesc puncte comune intre ce vreau eu sa fac si ce vrea publicul sa vada. Pozitia de lider de clasament vine si cu o responsabilitate mai mare fata de abonati si de comunitatea YouTube romaneasca. Imi propun sa mentin calitatea continutului si sa devin mai bun la ce fac. Publicul se maturizeaza cu timpul si eu ma maturizez odata cu el. Meseria de YouTuber e foarte interesanta si in fiecare zi ai ceva nou de invatat”, spunea Selly.