Val de reacții negative, după ce Cleopatra Stratan l-a jignit pe Bursucu, în direct. Artista a avut o replică la care nimeni nu s-ar fi gândit

Val de reacții negative, după ce Cleopatra Stratan l-a jignit pe Bursucu, în direct. Artista a avut o replică la care nimeni nu s-ar fi gândit
Val de reacții negative, după ce Cleopatra Stratan l-a jignit pe Bursucu, în direct. Artista a avut o replică la care nimeni nu s-ar fi gândit. Sursa Foto: Instagram/@cleopatrastratan

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Chiar dacă sunt tineri, cei doi au planuri mai de viitor.

Cleopatra Stratan este apreciată de public și a intrat în lumea muzicii de la vârsta de trei ani. Aceasta s-a căsătorit cu artistul Edward Sanda anul trecut la doar 18 ani, iar, cei mai mulți au considerat că e prea tânără pentru acest pas.

Cleopatra Stratan l-a jignit pe Bursucu în direct

Cleopatra Stratan a surprins pe toată lumea în momentul în care l-a jignit pe Busurcu în direct la matinal. Internauții au reacționat după ce au văzut pe micile ecrane.

Artista a fost invitată recent în emisiunea „Dimineața cu noi”, alături de soțul ei, Edward Sanda. În cadrul emisiunii, Cleopatra i-a dat o replică dură lui Bursucu după ce a fost deranjată de o întrebare.

Artista este cunoscută pentru finețea și naturalețea de care a dat dovadă de fiecare dată. Cu toate acestea, la matinalul de la Kanal D,  replică spusă de artistă, a uimit pe toată lumea. La o întrebare adresată cu privire la o sarcină, Cleopatra a avut un răspuns la care nimeni nu s-ar fi gândit.

Iată cum a decurs dialogul dintre cei doi:

Bursucu: Ce faceți voi, copilași drăgălași?

Cleopatra Stratan: Noi am venit cu ceva nou, dar nu neapărat pe plan muzical. Adică, pe plan muzical avem proiecte nelansate, urmează să le lansăm anul ăsta. Dar avem proiecte pe mai multe planuri …

Bursucu: Vreți să faceți copii?

Cleopatra Stratan: Nu, nu!

Bursucu: Era prima întrebare a oricărui idiot, de asta mă …

Cleopatra Stratan: Și ai intrat și tu în rând cu ei, nu?

Bursucu: Exact. Bravo! Normal, nu? Haideți, spune-ți planurile.

Mai mulți internauți au taxat-o dur pe aceasta și au lăsat comentarii negative la fotografiile sale. Aceștia o consideră „nepregătită pentru viață” sau o „fițoasă.”

Cleopatra Stratan și Edward Sandu au planuri mari de viitor

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc să se dezvolte pe mai multe planuri din punct de vedere profesional. Aceștia vor să investească în haine și au început să creeze o colecție care să fie inedită.

Cei doi își doresc ca familia lor să se mărească cu încă un membru, însă până atunci mai au multe de făcut. Aceștia au declarat că momentan nu sunt pregătiți pentru următorul pas și își doresc să mai „copilărească” puțin.

„Nu ne grăbim, ne dorim un copil, dar nu acum pentru că vrem să mai copilărim, să ne mai plimbăm, să mai călătorim, bineînțeles, carierele noastre nu trebuie să le lăsăm din frâu, așa că mai e timp. Nu ne grăbim[…].

Oricum noi o să fim copii în suflet toată viața și sigur un copil nu o să ne dăuneze cu absolut nimic și nu o să ne încurce, nici în cariere, nici în viața noastră, pur și simplu nu suntem atât de pregătiți să fim părinți”, au declarat cei doi pentru Antena Stars.

Urmăriți B1TV.ro și pe