Veste tristă pentru fanii ”Game of Thrones”: un cunoscut artist a murit

Veste tristă pentru fanii ”Game of Thrones”: un cunoscut artist a murit
foto: facebook Wilko Johnson

Wilko Johnson s-a stins din viață; vestea morții legendei punk Dr. Feelgood și actorului din ”Game of Thrones” a fost anunțată pe paginile de Twitter și Facebook ale trupei sale.

”Acesta este anunțul pe care nu am vrut niciodată să îl facem și o facem cu inima foarte grea: Wilko Johnson a murit. S-a stins din viață la domiciliu luni, 21 noiembrie.

Vă mulțumim că respectați intimitatea familiei în aceste momente foarte triste. RIP Wilko Johnson”, a fost mesajul publicat pe Twitter și Facebook.

Artistul suferea de mulți ani de o boală cumplită

În anul 2013 a aflat că suferă de cancer pancreatic în fază terminală; atunci, medicii i-au depistat un nodul la stomac și i-au mai dat doar 10 luni de trăit.

Actorul și-a continuat analizele și, un an mai târziu, actorul din ”Game of Thrones” a mers să consulte și opinia unui alt medic: a aflat că avea o tumoare malignă rară iar, în aprilie 2014, a suferit o operație de 9 ore pentru a i se extirpa pancreasul, splina, o parte din stomac și o parte din intestinul subțire și gros la Spitalul Addenbrooke din Cambridge.

În octombrie 2014,  le-a transmis fanilor că a scăpat de cancer

Până la moartea sa, legendarul chitarist punk a continuat să cânte live, inclusiv la începutul acestui an când a susținut concerte în Marea Britanie.

În actorie, a debutat ca Ser Ilyn Payne în Game of Thrones, în 2011.

În ciuda faptului că a luat parte la două dintre cele mai memorabile scene din serial, HBO a fost nevoită să elimine treptat popularul personaj al lui Wilko din cauza stării de sănătate a acestuia.

Urmăriți B1TV.ro și pe