Veste incredibilă despre Lora! Cine ar fi crezut că va face aşa ceva? Lumea mondenă, şocată de ceea ce pregăteşte vedeta de 39 ani

Veste incredibilă despre Lora! Cine ar fi crezut că va face aşa ceva? Lumea mondenă, şocată de ceea ce pregăteşte vedeta de 39 ani
FOTO: Facebook: Lora

Lora, una dintre cele mai apeciate şi agreabile prezenţe din lumea mondenă, a dezvăluit planul pe care l-a pus la cale. Are legătură cu viaţa ei personală.

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. După cinci ani de relație, cântăreața a făcut marele anunț! Nu, fosta prezentatoare de la „Vorbeşte lumea” nu se mărită, dar se pregăteşte de venirea unui copil în viaţa ei. Şi nici nu este gravidă. Lora va înfia un copil!

De ce va adopra Lora un copil?

Deși nu au mai apucat să ajungă în fața altarului, cântăreața și iubitul ei și-au făcut planuri pentru viitor și nu exclud posibilitatea de a-și extinde familia.

Foto: Lora / Facebook

Lora le-a mărturisit fanilor săi, prin intermediul unei rețele de socializare, că ar dori să adopte un copil. Motivul pentru care cântăreața ar fi dispusă să facă acest pas este legat de mama ei, care a fost și ea adoptată de o familie. Cântăreața a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri, pe Instastory.

„Ți-ar plăcea să adopți?”, a fost întrebarea de pe Instagram.“Da! Mama mea a fost adoptată”, a fost replica solistei.

Vedeta suferă după moartea mamei

În 2020, chiar la începutul anului, mama Lorei s-a stins din viaţă. Acum, la un an de atunci, a transmis un mesaj de suflet! Mama artistei se lupta de ani de zile cu cancerul. În anul 2013, mama Lorei s-a operat prima dată la Iaşi, a făcut şi şase şedinţe de chimioterapie.

În 2014, aceasta a suferit o operaţie la nivelul sânilor la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul. Din păcate, pe 26 ianuarie 2020, mama artistei s-a stins din viaţă. Medicii nu au mai putut să o ajute.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe