Veste mare pentru Șerban Copoț. Artistul va fi tătic pentru a treia oară. Deja se cunoaște sexul bebelușului (FOTO)

Veste mare pentru Șerban Copoț. Artistul va fi tătic pentru a treia oară. Deja se cunoaște sexul bebelușului (FOTO)

Este bucurie mare în familia artistului Șerban Copoț, chiar de ziua lui de naștere. Prezentatorul de la iUmor nu a primit doar urări de bine din parte afanilor și a celor dragi, ci și un cadou de-a dreptul special din partea soției. Solistul de la Animal X va deveni tătic pentru a treia oară.

Vestea cea mare a venit chiar de ziua lui de naștere, căci prezentatorul de la Antena 1 a făcut anunțul în urmă cu puțin timp pe contul personal de Instagram. Frumoasa lui soție este însărcinată, iar familia știe deja sexul bebelușului. Alături de actuala lui jumătate, Copoț mai are doi băieței.

Șerban Copoț, tată pentru a treia oară

Solistul trupei Animal X este în culme fericirii. Nu doar că va fi tată pentru a treia oară, dar vi fi și pentru prima oară părinte de fetiță. El și soția lui au împreună doi băieței, însă acum lucrurile se vor schimba în sânul familiei.

Prezentatorul de la iUmor a dat vestea pe Instagram, iar fanii s-au bucurat nespus să audă noutățile. Fotografi a fost rapid răsplătită cu zeci de mii de like-uri și comentarii de felicitări.

„’Va multumesc din suflet pentru urari dragilor! Dar cel mai important cadou va veni la sfarsitul lui noiembrie cand mult iubita mea sotie o sa aduca pe lume o fetita. Sunt lesinat de nerabdare sa fiu tata de fetita. Tot binele din lume va doresc si va marturisesc ca sunt fericit pana la Dumnezeu si inapoi! P.S. stiu ca poza e veche dar o ador!”, a scris Șerban Copoț în mediul online.

Pentru moment nu se cunosc detalii despre sarcină, însă așa cum a mărturisit și artistul, iubita lui soție va naște cel mai probabil în noiembrie o fetiță. Numele micuței nu este încă cunoscut. Astăzi Șerban a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani. Relația lui cu Roxana a început acum mai bine de 15 ani.

Povestea Animal X și cariera în muzică

Șerban Copoț a debutat în industria muzicală autohtonă cu trupa Animal X, la începutul lui 1996, scrie Cancan.ro. Odată cu trupa a venit și porecla de Hienă pentru Șerban, cunoscut de multă lume la acea vreme drept „Hienă de la Animal X”.

„Din copilărie, toţi aveam porecle. Mi-au zis Hienă pentru că râdeam tot timpul, mai ales când păţeau câte ceva mai rău, asta îmi reproşau, că râdeam. Între timp am învăţat mai întâi să întreb dacă eşti bine, apoi râd, dar râd cu o poftă… nu poate omul să plângă de râsul meu (râde). La început nu ne-am luat în serios. Eram uimiţi de reacţiile oamenilor, la un moment dat era o isterie atât de mare încât nu mai înţelegeam nimic. Deşi mergeam cu Dacia, aveam viaţă de Michael Jackson pe scenă”, a povestit artistul cum a primit porecla din trupa Animal X.

În prezent, Șerban Copoț este prezentatorul show-ului iUmor alături de Dan Badea. Artistul a prezentat producția de la Antena 1 încă de la debut, inițial avându-l drept co-prezentator pe magicianul Vlad Grigorescu, ce a fost înlocuit ulterior. Pe lângă emisiunea de divertisment, copoț va fi și unul dintre co-prezentatorii vitorului sezon Next Star.

Șerban Copoț a fost și unul dintre concurenții de la Asia Express, prietenul lui George Vintilă fiind mâna dreaptă pe întreaga durată a cursei.

Tags: