Viața soției lui Romică Țociu s-a schimbat radical. Ce face și cum arată Nicoleta, după ce a învins cancerul (FOTO)

Viața soției lui Romică Țociu s-a schimbat radical. Ce face și cum arată Nicoleta, după ce a învins cancerul (FOTO)
FOTO: Click.ro

Romică Țociu și soția lui au trecut prin clipe cumplite în urmă cu patru ani, când ea a fost diagnosticată cu o boală necruțătoare. După lungi tratamente, cuplul poate răsufla ușurat. Nicoleta a reușit să învingă cancerul și a luat-o de la zero, viața ei și look-ul schimbându-se radical.

În vârstă de 47 de ani, Nicoleta a aflat că are cancer la sân după ce a vizitat medicul pentru un control de rutină, scrie Click.ro. Totul se întâmpla în 2016, însă odată ce a urmat lung tratament, partenera lui Romică Țociu a reușit să învingă boala cumplită și parcă a renîscut. „Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, povestea în trecut soția lui Romică Țociu, potrivit Click.ro.

Soția lui Romică Țociu și-a schimbat look-ul și preocupările după ce a învins cancerul

Partenera lui Romică Țociu vine acum în ajutorul oamenilor aflați în suferință. Vestea a fost dată de către prietena ei, cunoscuta Adriana Bahmuțeanu, care a explicat într-o postare pe Facebook ce mai face Nicoleta și cu ce se ocuă acum.

„Draga mea prietenă Nicoleta Ţociu a devenit terapeut Acces Bars (n.r.-este un procedeu de atingere uşoară, un masaj al celor 32 de puncte specifice, care se găsesc în zona capului, care sunt ca nişte benzi de energie, numite „bars”). Astfel, se permite eliminarea blocajelor, fricilor, a energiilor negative! O şedinţă de Acces Bars conduce la îmbunătăţirea considerabilă a tuturor aspectelor vieţii! Felicitări, Nico, îţi doresc mult succes în noua ta misiune, aceea de a ajuta oamenii aflaţi în suferinţă”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe celebra platformă socială, scrie sursa citată anterior.

Publicată de Adriana Bahmuteanu Official peMarţi, 7 iulie 2020

Povestea de dragoste dintre Nicoleta și Romică Țociu

Povestea de iubire dintre Romică Țociu și Nicoleta a început în urmă cu 27 de ani. Din toți anii de căsnicie, familia lor s-a îmbogățit doi copii, o fată și un băiat. Cătălin are astăzi 24 de ani, potrivit celor de la Clik, iar Daria 17 ani.

Drama prin care a trecut soția celebrului actor i-a făcut mai puternici. Romică i-a fost alături în momentele grele și nu a lăsat-o niciodată. Într-un interviu acordat în trecut, partenerul de scenă al lui Cornel Palade povestea că Nicoleta a fost operată, iar după procedură întreaga faimilie i-a fost alături și a îngrijit-o în fiecare moment.

„Nicoleta a fost operată la Spitalul Fundeni de medicul oncolog Alexandru Blidaru. Acum e foarte bine, familia i-a fost alături, o iubim şi o îngrijim cu toţii”, povestea celebrul actor Romică Tociu la momentul respectiv, într-un interviu acordat pentru Click.ro.

Romică Țociu este unul dintre concurenții noului sezon „Te cunosc de undeva” și va face echipă cu actrița Adriana Trandafir,

Tags: