Vica Blochina a fost eliminată de la Survivor România în urma votului publicului, Jorge a părăsit și el competiția din motive medicale. Cum a reacționat Bianca Patrichi

Vica Blochina a fost eliminată de la Survivor România în urma votului publicului, Jorge a părăsit și el competiția din motive medicale. Cum a reacționat Bianca Patrichi
Foto: Facebook

Recent, Vica a declanșat un adevărat scandal în tabăra Faimoșilor și a părăsit competiția Survivor România în urma votului publicului, în ediția de miercuri seară.

Vica Blochina, Doc și Ada Dumitru au trăit mari emoții în Consiliul de eliminare, însă fosta balerină a primit cele mai puține voturi, astfel că a părăsit reality-show-ul de la Pro TV. Vica Blochina și Bianca Patrichi au avut cel mai mare conflict din acest sezon, iar Bianca a răsuflat ușurată când a auzit numele cocurentului eliminat.

Vica și Jorge au părăsit competiția Survivor România

Însă, Vica nu a fost singura pierdere a Faimoșilor. Aceștia au pierdut doi coechipieri în consiliul de eliminare: pe Vica, eliminată în urma votului publicului, dar și pe Jorge, care a fost nevoit să părăsească competiția din motive medicale, în urma unei accidentări la genunchi.

Medicii nu i-au mai permis să continue competiția, deoarece avea nevoie de ajutor medical și de recuperare, ceea ce nu ar fi fost posibil în jungla din Republica Dominicană.

„Survivor este cea mai grea competiție din lume. Sunt foarte fericită că am făcut parte din această echipă, sunt fericită că am cunoscut acești oameni. Am făcut față”, a spus Vica. La final, și-a îmbrățișat toți colegii, inclusiv pe Bianca, scrie Adevărul.

Faimoșii au pierdut primul joc de comunicare al sezonului

Faimoșii au pierdut și primul joc de comunicare din acest sezon, care le-ar fi dat șansa să primească mesaje de acasă, de la cei dragi. Atunci când Daniel Pavel i-a anunțat pe concurenți ce premiu îi așteaptă, cei prezenți au fost extrem de emoționați, însă Războincii au fost mult mai determinați și au câștigat proba.

Frustrările și tensiunea acumulată până acum, dar și eșecul la această probă cu miză atât de mare, au declanșat un episod dramatic în tribul Faimoșilor, iar Doc a avut o cădere nervoasă și a plâns în hohote. „Nu poți să-mi ceri să nu mă doară, i-a spus lui Ionuț Iftimoaie, care încerca să-l calmeze.

Începând de săptămâna viitoare, competiția devine și mai grea pentru concurenți, care vor avea două jocuri de imunitate săptămânal.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)