Viorica de la Clejani a fost externată. Cum se simte artista: „Într-o secundă vă duceți, când nici nu vă gândiți”

Viorica de la Clejani a fost externată. Cum se simte artista: „Într-o secundă vă duceți, când nici nu vă gândiți”
Foto: Facebook

Viorica de la Clejani a fost externată. În urmă cu câteva zile, artista a ajuns la spital, fiind testată pozitiv cu coronavirus.

Ea a fost internată în urmă cu două săptămâni la Institutul Matei Balș.

Aceasta a postat pe contul său de Instagram o filmare din spital și le-a spus internauților că acum s-a întors acasă și că este cât se poate de fericită.

Viorica de la Clejani a fost externată

Doamne, îți mulțumesc din suflet că m-ai adus acasă lângă familia mea și lângă cățeii mei, la căsuța mea…Off, tare bine e să fii sănătos!

Iubiți-vă! Respectați-vă! Fiți fericiți, că într-o secundă vă duceți… când nici nu vă gândiți. Cel mai urât lucru este să fii o legumă la pat. Urăsc lucrul ăsta. Să avem sănătate cu toții că vin vremuri grele!”, a scris Viorica de la Clejani.

Viorica de la Clejani, infectată cu Covid-19

Primele declarații despre starea de sănătate a Vioricăi le-a făcut soțul, Ioniță.

Viorica se simte bine acum, ne-am dus la spital cu toată încrederea și ne punem toată speranța în medici și în Dumnezeu. Vă dați seama că m-am speriat, mi-a fugit pământul de sub picioare. Viorica de la Clejani este universul nostru, al meu, al copiilor.

După o perioadă agitată din viața noastră, acum viața ne încearcă și mai mult. Dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi și a familie noastre. Este o boală grea, vă rog să o luați în serios, să vă protejați, să aveți încredere în doctori și în Dumnezeu. Este bine, este sub control, medicii se ocupă de ea, când va fi bine va veni acasă”, a declarat Ioniță.

Și Elena Merişoreanu şi fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, sunt internaţi la Institutul Matei Balş din Capitală, infectaţi cu coronavirus.

Despre fostul edil local, în vârstă de 69 de ani, este cunoscut faptul că se află internat pe o secție obișnuită, nu la ATI, potrivit medicului Adrian Marinescu. El este un pacient cu comorbidități. Printre afecțiunile sale se numără diabetul zaharat și hipertensiunea. În plus, are montat un stent la inimă.

Sorin Oprescu era vaccinat anti-COVID-19 cu ambele doze.