Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu, internați în spital, cu COVID

Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu, internați în spital, cu COVID

Viorica de la Clejani, cântăreață de muzică lăutărească și Elena Merișoreanu, cântăreață de muzică populară, se află internate în spital, în București, la Institutul Matei Balș. Amândouă au fost infectate cu SARS-COV-2. Potrivit presei mondene, Elena Merișoreanu era vaccinată anti-COVID, nu și Viorica de la Clejani.

Primele declarații despre starea de sănătate a Vioricăi le-a făcut soțul, Ioniță.

„Viorica se simte bine acum, ne-am dus la spital cu toată încrederea și ne punem toată speranța în medici și în Dumnezeu. Vă dați seama că m-am speriat, mi-a fugit pământul de sub picioare. Viorica de la Clejani este universul nostru, al meu, al copiilor.

După o perioadă agitată din viața noastră, acum viața ne încearcă și mai mult. Dar ne păstrăm credința și ne rugăm pentru sănătatea Vioricăi și a familie noastre. Este o boală grea, vă rog să o luați în serios, să vă protejați, să aveți încredere în doctori și în Dumnezeu. Este bine, este sub control, medicii se ocupă de ea, când va fi bine va veni acasă”, a declarat Ioniță.

UPDATE: De asemenea, și Sorin Oprescu, fostul primar al Bucureștiului se află internat în spital, tot cu COVID-19.

Despre fostul edil local, în vârstă de 69 de ani, este cunoscut faptul că se află internat pe o secție obișnuită, nu la ATI, potrivit medicului Adrian Marinescu. El este un pacient cu comorbidități. Printre afecțiunile sale se numără diabetul zaharat și hipertensiunea. În plus, are montat un stent la inimă. 

Sorin Oprescu era vaccinat anti-COVID-19 cu ambele doze. 

Ultima oră
16:12 - Klaus Iohannis, întrevederi cu președinții Parlamentului din Egipt: România sprijină consolidarea dialogului dintre UE și Egipt
16:02 - Ministrul Energiei, Virgil Popescu: „Odată cu plafonarea și compensarea facturilor se vor calma și fluctuațiile din piață. Cred că prețurile se vor tempera”
15:55 - Ca la noi, la nimeni. Un român a băut o ladă de bere pentru a elimina vaccinul anti-COVID
15:35 - Ce pățesc „vaccinații la chiuvetă” dacă doresc să se imunizeze împotriva virusului COVID. „Trebuie să se autodenunțe”
15:30 - Proiectul care prevede introducerea certificatului verde COVID pentru personalul medical, pentru angajații din instituții și pentru cei din clădirile de birouri a fost respins de Senat. Propunerea merge la Camera Deputaților, for decizional
15:25 - Florin Cîțu, despre introducerea certificatului verde COVID pentru angajați: „Rezultatele le vedem deja în ceea ce privește vaccinarea”
15:22 - PSD nu votează proiectul privind obligativitatea certificatului de vaccinare la locul de muncă. Adrian Streinu-Cercel: Este greşit ştiinţific
14:56 - Florin Cîțu neagă o înțelegere privind intrarea PSD la guvernare : „O refacere a USL nu este un proiect în acest moment” / „Se poate ajunge ca USR să revină la guvernare, după o discuție față în față”
14:54 - Grupuri de Facebook, realizate pentru comercializarea certificatelor false de vaccinare. Medic din București: Aveți o hârtie şi zero protecție
14:53 - Atentat ISIS în Irak. 11 oameni au murit, iar 13 au fost răniți