Viviana Sposub a dat lovitura toamnei în TV! Concurenţa a „furat-o”! A lăsat Pro TV şi a semnat cu… (VIDEO)

Viviana Sposub a dat lovitura toamnei în TV! Concurenţa a furat-o! A lăsat Pro TV şi a semnat cu... (VIDEO)
Viviana Sposub a dat lovitura toamnei în TV! Concurenţa a "furat-o"! A lăsat Pro TV şi a semnat cu...

Viviana Sposub, una dintre cele mai sexy apariţii din zona showbiz-ului, a dat lovitura! Focoasa brunetă a lăsat Pro TV şi a semnat cu concurenţa. După ce a făcut parte din echipa emisiunii „Vorbeşte lumea” şi după ce a participat la „Ferma”, iubita lui George Burcea nu şi-a mai găsit locul la postul din Pache Protopopescu.

viviana sposub

Astfel, Viviana Sposub a dat imediat curs ofertei primite de la o altă staţie mare din România, ce plăteşte bani grei pentru vedetele sale. Fata de 24 de ani a semnat cu Kanal D, unde va participa la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Ce va face Viviana la show-ul Kanal D?

Despre participarea la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub spune că este încrezătoare în forțele proprii și că și-a dorit dintotdeauna să facă parte din acest proiect TV.

Am încredere în mine; voi lua doar tot ce e mai bun din această experiență, indiferent de ceea ce se va întâmpla pe parcus. Am urmărit emisiunea, însă nu m-am gândit niciodată că voi ajunge aici. Când mi s-a propus să fac parte din acest proiect, am zis de ce nu!?”, a spus Viviana Sposub.

Cine este Viviana Sposub?

Bruneta s-a născut în Botoșani, pe 21 iunie 1997 și ceea ce multă lume nu știe este că frumoasa șatenă a studiat muzica în cadrul Liceului de Artă „Ștefan Luchian”.

Viviana a debutat în televiziune în rolul de prezentatoare meteo, în cadrul Observatorului de la Antena 1. Noia vedetă Kanal D a studiat muzica încă din copilărie. Timp de 12 ani, aceasta a luat lecții de canto și pian, terminând anii de liceu ca „șefă de promoție”.

Frumoasa prezentatoare a absolvit școala de televiziune „Intact Media Academy” c u nota 10 și ulterior s-a îscris la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA. În anul 2019, Viviana a renunțat la postul de prezentatoare meteo, fiind în scurt timp coopatată în echipa Pro TV.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare