„Vlad” a ajuns la final. Cum s-a terminat serialul de la PRO TV

"Vlad" a ajuns la final. Cum s-a terminat serialul de la Pro TV / Foto: Facebook / Vlad Serialul

Serialul Vlad a ajuns la final. Săptămâna trecută s-au încheiat filmările pentru ultimul sezon al serialului românesc de la Pro TV. În curând, fanii se vor despărții de personajele interpretate de Adrian Nartea și Olimpia Melinte.

În ultimele episoade, Vlad își continuă planul de a se răzbuna pe Toteanu, prin intermediul relației pe care o are cu fiica acestuia, iar Eliza face tot ceea ce îi stă în putință să-l ajute pe Iordache. Mai multe imagini, descoperiți în Galeria Foto de AICI!

View this post on Instagram

A post shared by VLAD (@vlad_serial)

„Vlad” a ajuns la final. Filmările de la Pro TV s-au încheiat

La începutul acestei luni, filmările pentru „Vlad”, serialul fenomen de la PRO TV s-au încheiat. Pe 5 noiembrie a fost ultima zi de filmare, iar actorii au povestit că în tot timpul petrecut pe platouri s-au simțit ca într-o mare familie.

E o tristețe cu zâmbet, pentru că într-adevăr ne simțim împliniți de ceea ce am făcut și e o experiență care, cel puțin mie, mi-a schimbat viața complet. Am avut de învățat de la fiecare, de la fiecare om din echipă. E cu un mare mulțumesc!”, a povestit Adrian Nartea, actorul principal din serial, pentru PRO TV.

Timp de patru ani, actorii s-au revăzut pentru a da viață personajelor din Vlad, iar producția a ajuns acum, în 2021, la final. În curând, se vor difuza ultimele episoade din serial, iar fanii sunt curioși cum se termină acțiunea care i-a ținut în suspans.

View this post on Instagram

A post shared by VLAD (@vlad_serial)

Cum se termină serialul „Vlad”, de la PRO TV

Eliza era mulțumită de modul în care se desfășura turnetul de poker atunci când Bulgaru a anunțat-o că au dispărut banii din seif. Astfel, planul ei de a-l ajuta pe Iordache să obțină imunitatea politică este dat peste cap, după ce o spargere a fost dată chir în seara în care totul mergea ca pe roate.

Bucuria Elizei este imediat dată peste cap de vestea pe care o primește, dar acest lucru nu o va încurca să se dedice în totalitate scopului pe care și l-a propus.

Iordache se oferă să trimită chiar el banii care au fost furați și le cere să lase jocul să meargă până la final. Astfel, deși cred că totul este ok, cei doi află cât de grea și dură poate fi răzbunarea.

În jurul furtului din cazino se concentrează și discuțiile dintre Barbu, Miki și Vlad. Astfel, Barbu îi amintește lui Vlad că nu este pentru prima dată când are loc o spargere într-un cazino, iar mai apoi vina cade tot pe el.