Cum s-a terminat serialul Vlad de la Pro TV. Ultimul episod a adus o răsturnare de situație în viața personajelor (VIDEO)

Cum s-a terminat serialul Vlad de la Pro TV. Ultimul episod a adus o răsturnare de situație în viața personajelor (VIDEO)
Vlad s-a încheiat. Ce spun actorii din cele patru sezone, după difuzarea ultimului epidos de la Pro TV / Foto: Facebook / Vlas

Serialul Vlad s-a încheiat, după patru sezoane în care i-a ținut pe fanii cu sufletul la gură. Adrian și-a dus la îndeplinire planul și, într-un final, le-a mărturisit prietenilor săi cine este cu adevărat. Imediat ce s-a difuzat ultimul episod, actorii din producție și-au spus gândurile.

Adrian Nartea, Anghel Damian, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu sunt doar câțiva dintre actorii care și-au pus gândurile în scris, odată ce povestea lui Vlad s-a încheiat, iar adevărul a ieșit la lumină.

Cum s-a terminat serialul Vlad

Pro TV a difuzat ultimul episod din Vlad, luni seara, 6 decembrie. Adevărul a ieșit în sfârșit la lumină, iar eroul principal a stat, în sfârșit, în fața prietenilor lui și a Elizei, marea lui iubire, spunându-le că el este, de fapt, Adrian, cel pe care l-au băgat la pușcărie cu ani în urmă, pentru un jaf pe care nu l-a comis niciodată.

Aflați sub pod, Vlad le spune lui Adrian, Elizei, Ștefan și lui Leo adevărul cu privire la identitatea lui. Astfel, el se eliberează de dorința de răzbunare, iar între personaje urmează să se formeze noi alianțe și comploturi.

Eliza începe să plângă la auzul veștii, în timp ce Ștefan și Leo sunt cât se poate de șocați în momentul în care aud că Vlad este Adrian. Eroul principal le spune adevărul și membrilor familiei lui, celor cărora le promite că durerea și suferința s-a încheiat.

View this post on Instagram

A post shared by VLAD (@vlad_serial)

Citiți și: Bobiță din serialul „Las fierbinți” s-a apucat de dans. Toma Cuzin s-a oferit să-l ajute

În cele 4 sezoane, personajele din Vlad au trecut prin zeci de stări, emoții și mai ales evenimente care le-au marcat viața. Imaginea lor s-a schimbat radical de la începutul producției și până la ultimul episod, așa că Olimpia Melinte a decis să puncteze acest lucru.

Actorii de la Pro TV, mesaje emoționante după ce s-a terminat serialul Vlad

Olimpia Melinte a distribuit o serie de imagini pe Instagram, în care le-a arătat fanilor cât de mult s-a schimbat Eliza de la începutul serialului Vlad și până la ultimul episod.

Citiți și: Nea Marin, în pericol în propria emisiune?! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu i-au pus gând rău de la prima ediție (VIDEO)

„Din ultima zi de filmare a sezonului patru și din ultima zi a primului sezon. Ne-am schimbat puțin nu?! Îmi va fi extrem de dor de toate astea!”, a scris actrița la una dintre postările din social media.

Pentru actorii din serial, platourile de a Vlad au fost, vreme de 4 ani, o a doua casă:

„Ăștia am fost și…asta a fost! vlad_serial, ce bine că ne-ai fost acasă în toți anii ăștia!”, a mai scris Olimpia Melinte pe Instagram.

„Da, e gata! La revedere, dragul meu Vlad! M-ai învățat multe, mulțumesc! *In poză e Vlad eliberat de toată răzbunarea”, a scris și Adrian Nartea pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Adrian Nartea (@adinartea)

„Ramas bun, vlad_serial ! S-a închis un cerc. Altul se (va) deschide. Mulțumesc oamenilor din fața și spatele camerelor care au fost #vlad timp de 4 ani. Și voua, telespectatorilor! Over& out”, a transmis și actorul Anghel Damian, imediat ce s-a difuzat ultimul episod.

Citiți și: Liviu Dragnea a luat o decizie radicală după despărțirea de Irina Tănase. Ce a făcut politicianul de ziua lui