Vladimir Putin nu a fost strigat niciodată „tată”. Cum au crescut fiicele președintelui Rusiei

Vladimir Putin nu a fost strigat niciodată „tată”. Cum au crescut fiicele președintelui Rusiei
Cum au crescut fiicele președintelui Rusiei. Sursa: Hepta/Sputnik / Ekaterina Chesnokova

Cercetător în medicină, Maria Vorontsova, nu i-a spus niciodată „tată” lui Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a ales să-și țină viața personală privată, de aceea nu se cunosc multe detalii despre relația sa cu cele două fiice, Maria Vorontsova și Yekaterina Tikhonova.

Există puține informații despre biografia celor două fiice ale lui Vladimir Putin, însă se știe că Maria Vorontsova are o carieră impresionantă în domeniul endocrinologiei, potrivit playsport.ro.

Fiicele lui Vladimir Putin au crescut departe de acesta

Maria este primul copil al lui Vladimir Putin și al Ludmilei  Skhrebneva și s-a  născut în 1985. Yekaterina  este cel de-al doilea copil al lor și s-a născut în 1986. Din cauza situației tensionate din Rusia acelei perioade, cele două surori au fost trimise în Germania, pentru a fi protejate.

Acolo, acestea s-au aflat sub protecția unui fost agent KGB, Stasi Matthias Warnig. Identitatea celor două fete a fost ținută secretă și au folosit nume false pentru a frecventa școala din Germania. Mai mult decât atât, Stasi Matthias Warnig era cunoscut ca fiind, de fapt, tatăl celor două surori.

Din acest motiv, Vladimir Putin nu a fost strigat niciodată „tată” și nu a apărut în public alături de familia reunită.

Cu ce se ocupă fiicele liderului de la Kremlin

Maria Vorontsov, în vârstă de 36 de ani, a obținut o diplomă în biologie la Universitatea din Sankt Petersburg, ulterior absolvind medicina la Universitatea de Stat din Moscova.

Studiile de doctorat au fost urmate la Centrul de Cercetare endocrinologie din Moscova și a devenit expert în nanism. Se crede că aceasta își consiliază tatăl în probleme de genetică. Aceasta are doi copii și este căsătorită cu om de afaceri olandez.

Yekaterina Tikhonova, în vârstă de 35 de ani, a fost dansatoare acrobatică și conduce compania Innopraktika, care reunește două inițiative ale Universității de Stat din Moscova: Fundația Națională pentru Dezvoltare Intelectuală (NIDF) și Centrul Național de Rezervare Intelectuală (NIRC).

În 2013, Tikhonova s-a căsătorit cu Kirill Shamalov, fiul lui Nikolay Shamalov, un coproprietar al Băncii Rossiya. El este, de asemenea, vicepreședinte al Sibur Holding, care este o companie rusă de prelucrare a gazelor și petrochimie cu sediul la Moscova.

Guvernul rus deține 38% din acțiunile companiei de gaze. La acea vreme, se estima că cuplul deținea active în valoare de aproximativ 2 miliarde de dolari. În ianuarie 2018, a fost raportat că Tikhonova și Shamalov s-au separat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:21 - Forțele ucrainene au recuperat două orașe din Herson și „avansează cu încredere spre Marea Neagră”. Harta prezentată de Rusia confirmă pierderile sale semnificative din regiune
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare