Acuzații INCENDIARE despre lovitura pregătită de LIVIU DRAGNEA! Șeful PSD a fost deconspirat: ‘Subordonarea serviciilor e viitorul OBIECTIV’

Acuzații INCENDIARE despre lovitura pregătită de LIVIU DRAGNEA! Șeful PSD a fost deconspirat: ‘Subordonarea serviciilor e viitorul OBIECTIV’

Președintele Comisiei de Apărare a PNL, deputatul Ovidiu Raețchi, reacționeazălaatacurilor lansate deLiviu Dragnea la adresasistemul de informații și de protecție.

“La ora actuală, SPP și SRI sunt atacate constant de către Liviu Dragnea și PSD, amenințate cu comisii de anchetă, vizate de schimbări de legi. E foarte neinspirat că niște structuri care vor asigura protecție sutelor de demnitari care ne vor vizita după preluarea președinției UE să fie supuse unor atacuri politice exact în momentul de maximă solicitare profesională.

Reamintesc că, pe diferite paliere, de protecția demnitarilor care vor vizita țara noastră în contextul preluării președinției Uniunii Europene de către România se vor ocupa SPP, și în anumite contexte SRI sau SIAS. Și va fi o sarcină grea, un efort logistic și de resurse umane important. Este obligatoriu ca toate structurile de protecție sau informații să fie tratate corect, cu respect pentru profesioniștii care lucrează acolo.

Nu este acceptabil ca un politician, oricare ar fi el, să favorizeze o structură pe care o consideră fidelă. Trebuie învățat din lecția DIPI. Denigrarea și atacarea instituțiilor de siguranță națională în vederea subordonării lor de către Liviu Dragnea, așa cum acesta incearca să facă și cu justiția, este constantă și reprezintă viitorul obiectiv al PSD. Mutarea SIE și SPP în subordinea ministerelor controlate politic – MAE și MAI – sau înființarea unei autorități pentru interceptări în subordinea parlamentarilor se înscriu în această logică”, a spus Raețchi, potrivit unui comunicat de presă.

Urmăriți B1TV.ro și pe