Adevărul despre noaptea alegerilor din 2009, spus chiar de Traian Băsescu: Ce declara acesta atunci despre câștigarea scrutinului (VIDEO)

Adevărul despre noaptea alegerilor din 2009, spus chiar de Traian Băsescu: Ce declara acesta atunci despre câștigarea scrutinului (VIDEO)

Tudor Barbu a prezentat în ediția de luni a emisiunii ”Se întâmplă acum”, de pe B1 TV, fragmente dintr-un interviu pe care fostul președinte Traian Băsescu i l-a acordat chiar în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009.

Interviul a avut loc la mai puțin de o oră după anunțarea exit-poll-urilor de la închiderea urnelor.

Difuzarea interviului are loc în contextul scandalului privind scrutinul prezidențial din 2009, izbucnit după dezvăluirile lui Dan Andronic.

De altfel, luni au început audierile în cadrul comisiei parlamentare care anchetează alegerile din 2009, Dan Andronic fiind primul care a dat declarații în fața aleșilor.

O celulă de criză într-un moment de criză. Așa a descris Andronic întâlnirea din casa lui Gabriel Oprea. Jurnalistul susține că Laura Codruța Kovesi era disperată în acea seara din cauza faptului ca urma să fie schimbată de Mircea Geoană. Preşedintele Comisiei a spus că este posbil ca Andronic să revină în faţa parlamentarilor.

Adevărul despre noaptea alegerilor din 2009, spus chiar de Traian Băsescu: Ce declara acesta atunci despre câștigarea scrutinului

#DIRECT_ONE_k7slvt#