Adrian Criț: Dacă greva va continua, STB riscă să intre în colaps / Am publicat anunț de angajare pentru șoferi de autobuze (VIDEO)

Adrian Criț: Dacă greva va continua, STB riscă să intre în colaps / Am publicat anunț de angajare pentru șoferi de autobuze (VIDEO)
Sursa Foto: INQUAM/Octav_Ganea

Directorul General al STB, Adrian Criț, a declarat că societatea riscă să intre în colaps dacă va continua greva. Acesta a spus în emisiunea News Pass, moderată de Laura Chiriac că marți vor fi mai multe mijloace de transport care își vor relua activitatea:

Adrian Criț, despre greva de la STB

„Am luat măsurile care se impun în această situație de criză. Practic cercetarea disciplinară a angajaților care nu și-au îndeplinit îndatorirea, respectiv, demersurile legale pentru angajarea unor șoferi, astfel încât activitatea să fie reluată în mod rapid, va duce la rezolvarea acestei probleme.

indicatul reprezentativ pentru membri săi manipulează angajații în continuare păstrează vehicule în autobază, astfel încât cel care finanțează transportul public, cetățeanul, nu poate să îl folosească.

O parte dintre vehicule circulă. Din informațiile noastre, marți vor fi și mai multe vehicule care circulă. Prestația față de cetățeani va fi îmbunătățită.

Nu a fost făcut niciun demers, până acum, astfel încât autoritățile să cunoască intenția unor lideri de sindicat. E clar că au fost lucruri ascunse, au fost dezvăluite și puse la dispoziția anchetei. Cineva e nemulțumit pentru că nu mai conduce societatea așa cum a condus-o ani la rândul. Această grevă ne pune în imposibilitatea de a ne mai desfășura activitatea, dat fiind faptul că veniturile societății aus căzut foarte mult. Nu avem venituri, avem doar cheltuieli. Da, e posibil ca STB să intre în colaps. Acesta e riscul major dacă angajații nu își reiau atribuțiile din fișa postului”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Nicușor Dan: Am primit reclamații despre intimidări și agresiuni ale liderilor sindicali

Primarul general al Capitalei declara sâmbătă seară că a primit „la numărul de telefon 0800.800.868 reclamații despre intimidări și agresiuni ale liderilor sindicali la adresa șoferilor și vatmanilor care doresc să muncească”.

„Am primit deja la numărul de telefon 0800.800.868 reclamații despre intimidări și agresiuni ale liderilor sindicali la adresa șoferilor și vatmanilor care doresc să muncească. Mulțumesc polițiștilor că reacționează imediat la sesizări și sunt sigur că o vor face în continuare. Nimeni nu are dreptul să împiedice angajații STB să reia lucrul! Vremea sindicalismului mafioto-politic în România a apus. Ce se întâmplă zilele astea este ultima zvâcnire a acestui tip de sindicalism, iar sindicatul condus de consilierul general PSD Petrariu își trăiește ultimele zile”, spunea edilul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:29 - Un nou punct de trecere a frontierei cu România, instituit în Republica Moldova
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)