Adrian Oianu (PNL): Clotilde Armand spunea că i se pare un „liux” că se ia gunoiul de 16 ori pe zi de la metroul din Piața Romană. Dacă erați primar la Paris, vi se părea tot un „liux” sau îl lăsați să arate ca Sectorul 1? (VIDEO)

Adrian Oianu (PNL): Clotilde Armand spunea că i se pare un „liux” că se ia gunoiul de 16 ori pe zi de la metroul din Piața Romană. Dacă erați primar la Paris, vi se părea tot un „liux” sau îl lăsați să arate ca Sectorul 1?  (VIDEO)
Foto: Facebook @ Adrian Oianu

Adrian Oianu, consilier local PNL în Sectorul 1, spune despre primarul Clotilde Armand că are o „obsesie” în ceea ce privește Romprest. La „Bună, România!” cu Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, joi, pe B1 TV, liberalul a atras atenția că toată lumea a avut de suferit în cele „nouă luni de zile de gunoaie și mizerie” din sector.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ce a spus Adrian Oianu (PNL) despre situația din Sectorul 1 și primarul Clotilde Armand

Întrebat dacă poate confirma că s-a așezat o oarecare stare de pace în conflictul dintre Clotilde Armand și Romprest, Adrian Oianu a râs și a afirmat: „Eu o să vă spun sincer, mă bucur că s-a ajuns la o soluție în primul rând, acesta este primul lucru de care mă bucur pentru că m-am săturat de nouă luni de zile să vorbim de dimineață și până seara numai despre dacă putem să facem curățenie în Sectorul 1, dacă putem să adunăm gunoaiele, dacă putem să nu știu ce. Mie mi s-a părut patetică toată această perioadă. Cum să vă spun, mă bucur că s-a terminat. În același timp, nu pot să fiu de acord cu toate aceste mesaje pe care le trimite doamna Clotilde Armand, doamna primar, pentru că eu am fost acolo și știu ce s-a întâmplat”.

„Obsesia doamnei primar legată de această firmă de prestări de servicii ne-a făcut pe mulți dintre consilieri aproape să arătăm parcă suntem fanii acestei companii. Noi nu suntem fanii niciunei companii, noi suntem acolo să servim cetățeanul, ne-am dus acolo obsedați să facem ceva pentru cetățeni tocmai pentru că suntem prima oară în situația aceasta. Eu n-am mai fost consilier niciodată, de abia am intrat în politică de doi-trei ani, încerc să fac puțin bine, dar asta nu înseamnă că trebuie să facem chestii ilegale, dar asta nu înseamnă că trebuie să ajungem în situația asta, după nouă luni de zile de gunoaie și mizerie în care toată lumea a fost abuzată”, a adăugat consilierul local liberal.

Referitor la faptul că primarul Sectorului 1 prezintă ca pe un succes noua înțelegere cu Romprest, deși atât voci din PSD, cât și din PNL au explicat că prețul este același, însă s-a redus numărul de servicii, Adrian Oianu a explicat: „Stați să vă spun despre succes. Acum opt-nouă luni în Consiliu, când a început doamna primar să ne prezinte această problemă, mi-a spus așa, în Piața Romană, se ia gunoiul de la metrou, se ridică gunoiul de 16 ori pe zi, și a zis, `mie mi se pare asta un «liux»`, și eu atunci nu am înțeles la ce se referă. Eu vă spun doar atât – întrebarea pentru doamna primar e următoarea, doamna primar, dacă erați primar la Paris, și aveați o problemă cu firma care prestează servicii acolo, la fel vi se părea un „liux” să se adune gunoiul în mod regulat din centrul orașului sau îl lăsați să arate ca Bucureștiul în Sectorul 1?”.