Adriean Videanu: Orice altă cifră în afara celei comunicate de MAI este de natură penală. Sunt localități unde s-a votat 900%

Adriean Videanu: Orice altă cifră în afara celei comunicate de MAI este de natură penală. Sunt localități unde s-a votat 900%

Președintele interimar al PDL București Adriean Videanu a declarat, joi, la emisiunea „Ultimul Cuvânt” difuzată de B1 TV, că orice altă cifră în fara de cea comunicată și reconfirmată de Ministerul Afacerilor Interne (MAI) este de natură penală.

Orice cifră, în afara lui 18.292.514, este în zona penalului. Toată această dezbatere se putea face înainte de a se demara referendumul, atâta timp cât singura autoritate care are obligația să transmită cifra de cvorum, care este MAI, și a comunicat această cifră, pe care a reconfirmat-o, din punctul meu orice cifră transmisă de prefecți, primari…„, a spus Videanu.

Acesta a adăugat că au existat localități în care prezența la vot a fost de 900% și foarte multe localități cu prezență de 600%, considerând aceste cifre a fi absurde.

Vă dăm localități în care s-a votat 965%, avem foarte multe localități în care s-a votat 600%, incredibil. Acest război instrumentat de Ponta și Antonescu este unul din care pierde toată lumea, cel mai mult pierd românii„, a încheiat Adriean Videanu.

Adriean Videanu: Sunt localități unde s-a votat 965%

Embed: " />