AFP: Victor Ponta asigură Comisia Europeană că România va respecta decizia CCR privind referendumul

AFP: Victor Ponta asigură Comisia Europeană că România va respecta decizia CCR privind referendumul

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare lui Jose Manuel Barroso, președintele Comisiei Europene, prin care dădea asigurări că România va respecta decizia CCR privind referendumul , arată AFP.

Guvernul României va respecta decizia Curţii Constituţionale” privind referendumul, subliniază Ponta în scrisoarea care are data de luni.
       
În scrisoare, Victor Ponta i-a transmis lui Barroso că „estimările publice evocă o participare la referendum cuprinsă între 48 şi 50%„.
       
Pare foarte clar acum că pragul de 50% nu a fost atins, deci domnul Băsescu va reveni la biroul său„, declarase Ponta luni.

Ultima oră
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută
19:40 - Kelemen Hunor, despre desființarea SIIJ: Coaliția continuă discuțiile. Astăzi nu am depășit blocajul
19:39 - Un avion s-a prăbușit în apropierea unui teren de golf în SUA. Nu există supraviețuitori