Andrei Caramitru, mesaj pentru putere: Aveți vreun plan pentru București? Deocamdată sunteți ridicoli, penibili. În special Nicușor Dan – mai e puțin și o să fie mai detestat decât era Firea

Andrei Caramitru, mesaj pentru putere: Aveți vreun plan pentru București? Deocamdată sunteți ridicoli, penibili. În special Nicușor Dan – mai e puțin și o să fie mai detestat decât era Firea
Foto: Andrei Caramitru / Facebook

Andrei Caramitru spune despre primarul general Nicușor Dan, despre șefii filialelor bucureștene din PNL și USR-PLUS, Violeta Alexandru, respectiv Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, și despre Guvern că deocamdată sunt „penibili” în ceea ce privește dezvoltarea Bucureștiului. El l-a criticat în mod special pe edil, afirmând că rezultatele sale în circa opt luni de mandat „sunt chiar sub Firea, care a fost o catastrofă”.

Andrei Caramitru: „Aveți vreun plan pentru București? Vreun proiect cât de mic, ceva?”

„Am un mesaj către Nicușor Dan, Violeta Alexandru sefa PNL pe Bucuresti, sefii USR Bucuresti (Năsui și Voiculescu) și către guvern. Bai oameni buni. Aveți vreun plan pentru Bucuresti? Vreun proiect cât de mic, ceva? Măcar minimal. Orice fraților. Deocamdată sunteți ridicoli, penibili. Zero barat. In special Nicușor – mai e puțin și o sa fie mai detestat decât era Firea. Pe bună dreptate. Rezultatele sunt chiar sub Firea, care a fost o catastrofa. Acum catastrofa e mult mai mare. Bravo !”, a scris Andrei Caramitru, joi, pe Facebook.

El reclamă că structura bugetului a rămas la fel și susține că noua administrație nu a schimbat niciun om la Primăria Capitalei.

„Și lăsați-ma ca nu sunt bani, ca vai vai conturile sunt poprite. Aveți peste 2 miliarde de EUR buget pe an (peste Budapesta), pe care îl aruncati in subvenții și tâmpenii. Nu ați schimbat DELOC structura bugetului – zero. Sa nu se supere domne nimeni. Nu ați schimbat nici un om la PMB – zero. Nici măcar nu sunteți in stare sa eliberați naibii o banda pe câteva bulevarde – vai vai sa nu se supere oamenii care parchează acolo. Nici măcar nu sunteți in stare sa aplicați legea fațadelor sau sa impuneți ca oamenii sa plăteasca măcar biletul la autobuz. Bai nimic, nimic, varza sunteți. Dacă habar nu aveți ce sa faceți – cereți sfaturi, duceți-va la ONG-uri și asociațiile firmelor sa va spună sa va scrie. Dacă nu faceți fata sau sunteți șantajați sau știu eu ce – mai bine va dați demisia înainte sa ajungeți sa fiți huiduiți pe strada de oameni”, a adăugat Andrei Caramitru.

El a conchis prin a spune că „primarii de sectoare mai fac câte ceva”.

„Ps: primarii de sectoare măcar mai fac cate ceva. Cei mai buni fiind Ciucu și Negoita (da știu, e rău ca e hot PSD, dar e singurul cartier care arata normal și ok, restul e o cloaca împuțită)”, a mai afirmat Andrei Caramitru.