Astrologul Minerva este angajată la BNR: „Am o funcție de execuție. Din păcate nu o să mai am dreptul să ies pe sticlă” (VIDEO)

Astrologul Minerva este angajată la BNR: „Am o funcție de execuție. Din păcate nu o să mai am dreptul să ies pe sticlă” (VIDEO)
Foto: captură YouTube / Damian Drăghici

Astrologul Minerva susține că în prezent lucrează pe un post de execuție în Banca Națională a României, motiv pentru care nu o să mai aibă dreptul să apară la televizor.

Astrologul Minerva, angajată la BNR

„La ora actuală am o funcție de execuție, lucrez în Banca Națională. Din păcate, nu o să mai am dreptul să ies pe sticlă, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că tot mă bătea gândul să fac un podcast. Fac astrologie de la 14 ani”, a declarat astrologul, în podcastul lui Damian Drăghici.

Declarația poate fi urmărită de la minutul 1:56:

Oficiali ai BNR au confirmat pentru HotNews.ro că Minerva lucrează într-adevăr în instituție, la departamentul de mentenanță.

Minerva, pe numele său real Gabriela Dima, s-a născut în județul Hunedoara și are 64 de ani. Ea este absolventă de Drept, Actorie și Psihologie, spune presa tabloidă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică
19:29 - Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu: Creșterea impozitelor pe locuințe nu va avea efect asupra persoanelor cu venituri mici
19:07 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Cui servește menținerea României și Bulgariei în afara frontierelor UE? Avem dreptul să fim tratați în mod corect (VIDEO)
18:56 - Teo Trandafir: „Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză”. Apreciază și preferă noblețea, caracterul și generozitatea la partenerul ei
18:50 - Lira sterlină a scăzut în raport cu dolarul după discursul premierului Liz Truss