AUR va vota moțiunea pentru demiterea ministrului Sănătății și îi reproșează lui Vlad Voiculescu că are grijă de apropiații lui, nu de „pacienții care se sting prin spitale, uciși de bacterii și de foc”

AUR va vota moțiunea pentru demiterea ministrului Sănătății și îi reproșează lui Vlad Voiculescu că are grijă de apropiații lui, nu de „pacienții care se sting prin spitale, uciși de bacterii și de foc”
foto: Facebook @ AUR

Alianța pentru Unirea Românilor a anunțat, miercuri, că aleșii formațiunii vor vota moțiunea simplă pentru demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. Printre altele, AURreclamă „lipsa de moralitate” a demnitarului de la PLUS, despre carespune că și-a angajat 15 consilieri și are grijă tot de apropiații lui mai întâi „în loc să aibă grijă de pacienții care se sting prin spitale, uciși de bacterii și de foc”.

AUR va vota moțiunea pentru demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății

Moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății a fost intitulată „Incompetența și lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor” și va fi depusă miercuri, la Camera Deputaților, de aleșii PSD.

În acest context, AUR a vorbit și despre controversele legate de studiile lui Vlad Voiculescu.

„Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a publicat pe Facebook diploma de studii obținută la Viena, dar și un atestat privind echivalarea ei cu o diplomă de master în România. Deși diploma vieneză a fost eliberată în 2011, echivalarea s-a făcut – ce coincidență! – abia în 2016, când la putere venise guvernul Cioloș. (Probabil că fără echivalare guvernul noilor securiști nu-l putea unge ministru, în mai 2016, pe domnul Vlad, fiu de vechi securist.)”, se arată într-o postare publicată miercuri pe pagina de Facebook a AUR.

Totuși, spune AUR, nu diploma este problema actualului ministru al Sănătății.

„Problema lui este lipsa de moralitate: le-a cerut bucureștenilor să-l voteze, apoi i-a lăsat baltă. Pentru ca apoi, abia numit ministru, să-și ia 15 consilieri, unii dintre ei foști colaboratori sau cunoscuți ai lui. În loc să aibă grijă de pacienții care se sting prin spitale, uciși de bacterii și de foc, domnul Voiculescu tot de apropiații lui are grijă mai întâi!”, se mai arată în aceeași postare.

AUR l-a întrebat retoric pe Vlad Voiculescu dacă nu cumva auitat de „debirocratizare” de îndată ce a ajuns ministru al Sănătății.

„Domnule Voiculescu, că n-ai nicio treabă cu medicina știm. Ce nu știm este de ce ai nevoie de 15 consilieri? Cum rămâne cu debirocratizarea pe care o susțineai înainte să ajungi la ciolan? Sau ai uitat de ea de îndată ce te-ai văzut ministru? Faptul că ți-ai luat atâția consilieri, după ce ai deja vreo patru secretari de stat, denotă că nu ești în stare să faci prea multe de unul singur. Pleacă acum și lasă locul unui profesionist adevărat, care n-are nevoie de o armată de consilieri și când merge la toaletă. Aleșii AUR vor vota moțiunea inițiată în Parlament pentru demiterea lui Vlad Voiculescu. Avem această datorie față de milioanele de români umiliți, prost tratați sau de-a dreptul ignorați prin spitale. Și avem această datorie față de cei care au murit la Matei Balș, arși de corupția, incompentența și nepăsarea unui Sistem al cărui slujbaș mărunt, cu sau fără diplomă, este și ministrul Voiculescu!”, a conchis AUR.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi-a publicat pe Facebook diploma de studii obținută la Viena, dar și un atestat…

Publicată de Alianța pentru Unirea Românilor – AUR peMiercuri, 10 februarie 2021

Ultima oră
08:02 - Patru persoane au murit, după un grav accident de circulație în județul Caraș-Severin. Una dintre victime avea 16 ani
07:48 - România, printre destinațiile preferate de nevaccinați, datorită măsurilor mai relaxate. „Au cerut un zbor doar dus”
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”