Băsescu aruncă bomba: Dacă PSD-iștii fac asta, îi dau în judecată și-mi asigur viitorul pe câteva generații pe banii lor! (VIDEO)

Băsescu aruncă bomba: Dacă PSD-iștii fac asta, îi dau în judecată și-mi asigur viitorul pe câteva generații pe banii lor! (VIDEO)

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, pentru B1 TV, că dacă raportul comisie parlamentare ce anchetează alegerile prezidențiale din 2009 va conține minciuni, îi va da în judecată pe membrii eiși le va cere acestora daune atât de mari, încât generațiile sale viitoare nu vor avea probleme cu banii.

”E clar că ei au avut un obiectiv politic pe care îl au și acum și merg la două capete. Au un obiectiv principal și unul secundar: ”să o prindem pe Kovesi să o aducem aicea și dacă nu ne iese asta, ne răcorim și spunem toate prostiile pe care le-au spus Geoană și Hrebenciuc și alții și le punem în raport””, a comentat senatorul PMP.

Întrebat de Silviu Mănăstire ce va face comisia cu acest raport, Băsescu a răspuns: ”raportul o să-l țină să doarmă cu capul pe el”.

Băsescu aruncă bomba: Dacă PSD-iștii fac asta, îi dau în judecată și-mi asigur viitorul pe câteva generații pe banii lor!

#DIRECT_ONE_50uo4o#

”Dacă ies pe varianta doi, îi dau în judecată pentru falsificarea rezultatului alegerilor și am toate elementele, că se face pe probe. Să vedem procesele verbale din secții, CCR, lucrăm pe documente! Și le iau mulți, foarte mulți bani.

Îi dau în judecată în nume personal, pentru că nu poți umili un președinte ales corect că așa dă bine la jocul politic, să pui sub semnul întrebării un mandat. Dacă vor concluziona minciuni sau prostii, dacă pun negru pe alb și comisia își asumă, mi-am rezolvat problema materială pe câteva generații.

Ura PSD-ului e atât de prostească încât sunt în stare de orice. Lor li se înnegrește în față când aud de Băsescu. Dar dacă fac asta, îmi asigur viitorul pe câteva generații pe banii lor! O să demonstrez cu acte oficiale ale statului că alegerile au fost corecte”, a declarat Băsescu.

Acesta a mai spus că, dacă va fi chemat, se va prezenta în fața comisiei, dar doar cu două condiții: ședința să fie publică și să se facă adunarea proceselor verbale.

Ultima oră
13:17 - Ce părere are, în realitate, Carla’s Dreams despre Marius Moga şi Smiley, colegii lui de la „SuperStar” (Pro TV). I-a şocat pe toţi cu asta!
13:00 - Sorin Cîmpeanu, supărat după ce şcolile din Afumaţi au fost închise: Am cerut ISJ Ilfov să remedieze rapid situația. Inspectorii să nu mai inventeze decizii pe lângă cadrul legal
12:57 - Primele semne ale crizei economice: Și francezii au devenit fani de mașini SH
12:45 - Alertă în Portul Constanța: Incendiu la un vapor încărcat cu containere. Pompierii au intervenit de urgență (VIDEO)
12:43 - Surpriză: cine este cu adevărat Iasmina Halas, noua concurentă de la „Puterea Dragostei” (Kanal D). A fost soţia unui fotbalist român foarte cunoscut
12:37 - Premiile Emmy 2021. „The Crown” a obținut premiul pentru cel mai bun serial dramatic
12:25 - Ioana Constantin (PMP): Țineți școlile deschise! Revenirea la predarea online va avea efecte devastatoare pentru copii
12:11 - Atac armat la o universitate din Rusia, cu zeci de morți. Studenții au sărit pe geam, pentru a se salva. Cristian Diaconescu: „Un nou fenomen, de autoradicalizare” (VIDEO)
12:05 - Octavian Jurma: Între siguranța copiilor și relaxarea adulților, am ales-o pe cea din urmă. Până la finalul lunii am putea avea 400 – 500 de copii internați cu COVID, din care 40 – 50 la ATI. Într-o lună, numerele se pot dubla
11:57 - Medicul Virgil Musta: 98% dintre persoanele internate cu COVID-19 sunt nevaccinate. Aceste cazuri au o evoluţie mai severă