Băsescu aruncă bomba: Dacă PSD-iștii fac asta, îi dau în judecată și-mi asigur viitorul pe câteva generații pe banii lor! (VIDEO)

Băsescu aruncă bomba: Dacă PSD-iștii fac asta, îi dau în judecată și-mi asigur viitorul pe câteva generații pe banii lor! (VIDEO)

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, pentru B1 TV, că dacă raportul comisie parlamentare ce anchetează alegerile prezidențiale din 2009 va conține minciuni, îi va da în judecată pe membrii eiși le va cere acestora daune atât de mari, încât generațiile sale viitoare nu vor avea probleme cu banii.

”E clar că ei au avut un obiectiv politic pe care îl au și acum și merg la două capete. Au un obiectiv principal și unul secundar: ”să o prindem pe Kovesi să o aducem aicea și dacă nu ne iese asta, ne răcorim și spunem toate prostiile pe care le-au spus Geoană și Hrebenciuc și alții și le punem în raport””, a comentat senatorul PMP.

Întrebat de Silviu Mănăstire ce va face comisia cu acest raport, Băsescu a răspuns: ”raportul o să-l țină să doarmă cu capul pe el”.

Băsescu aruncă bomba: Dacă PSD-iștii fac asta, îi dau în judecată și-mi asigur viitorul pe câteva generații pe banii lor!

#DIRECT_ONE_50uo4o#

”Dacă ies pe varianta doi, îi dau în judecată pentru falsificarea rezultatului alegerilor și am toate elementele, că se face pe probe. Să vedem procesele verbale din secții, CCR, lucrăm pe documente! Și le iau mulți, foarte mulți bani.

Îi dau în judecată în nume personal, pentru că nu poți umili un președinte ales corect că așa dă bine la jocul politic, să pui sub semnul întrebării un mandat. Dacă vor concluziona minciuni sau prostii, dacă pun negru pe alb și comisia își asumă, mi-am rezolvat problema materială pe câteva generații.

Ura PSD-ului e atât de prostească încât sunt în stare de orice. Lor li se înnegrește în față când aud de Băsescu. Dar dacă fac asta, îmi asigur viitorul pe câteva generații pe banii lor! O să demonstrez cu acte oficiale ale statului că alegerile au fost corecte”, a declarat Băsescu.

Acesta a mai spus că, dacă va fi chemat, se va prezenta în fața comisiei, dar doar cu două condiții: ședința să fie publică și să se facă adunarea proceselor verbale.

Ultima oră
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)