Boc: Nicăieri Paştele nu poate fi mai frumos şi mai plăcut decât acasă

Boc: Nicăieri Paştele nu poate fi mai frumos şi mai plăcut decât acasă
Foto: gandul.info

Prezent la slujba de Înviere de la biserica din satul natal Răchiţele, din Cluj, premierul Emil Boc a declarat că nicăieri Paştele „nu poate fi mai frumos şi mai plăcut decât acasă, la izvoare, acolo unde ai crescut”.

Premierul a spus că de fiecare dată „lumina Învierii le dă oamenilor puterea de a merge mai departe”.

„Nicăieri Paştele nu poate fi mai frumos şi mai plăcut decât acasă, la izvoare, acolo unde ai crescut şi unde te simţi cu adevărat acasă. De fiecare dată lumina Învierii îţi dă puterea de a merge mai departe, să fii mai bun, mai generos şi să speri în mai bine”, a declarat Boc.

Premierul va participa şi duminică la slujba de Liturghie de la biserica din Răchiţele, urmând ca luni să se întoarcă la Bucureşti.

Mesaj de Paşte al premierului pentru români

Ultima oră
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome