Când ar putea avea loc Congresul PNL. Președintele paridului, Ludovic Orban: Din punctul meu de vedere, trebuie să fie organizat atunci când situația epidemiologică va permite (VIDEO)

Când ar putea avea loc Congresul PNL. Președintele paridului, Ludovic Orban: Din punctul meu de vedere, trebuie să fie organizat atunci când situația epidemiologică va permite (VIDEO)

Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban a anunțat luni seara, la „Dosar de politician” care este procedura prin care se organizează Congresul și mai ales când ar fi cea mai bună perioadă din 2021 pentru întâlnirea liderilor și delegaților liberali.

„Din punctul meu de vedere Congresul trebuie să fie organizat atunci când situația epidemiologică va permite acest lucru. Congresul Partidului Național Liberal nu însemnă doar că se adună delegații la Congres, este un proces democratic amplu care începe de jos. Avem adunări generale în fiecare organizație locală, acesta este primul pas.

La aceste adunări generale se aelg conducerile locale și se stabilesc deelgații la conferințele județene, unde se aleg conducerile județene și unde se stabilesc delegații la Congres. Doar la finalul procedurilor se ajunge la Congresul național.

Sunt alegeri la care participă toți membrii. Să faci alegeri în municipiu presupune un număr mare de oameni (…) Vor fi implicați zeci de mii de membrii ai partidului național liberal care vor participa la deciziile care se iau privitor la alegerea liderilor la toate nivelurile.

Deci, probabil, în funcție de cum evoluează pandemia și campania de vaccinare, vom începe procedurile. Ele durează, pentru că de exemplu va urma o perioadă în care vor avea loc adunările generale în organizațiile locale, care vor dura în jur de 2 luni, iar apoi vor mai dura 2 luni conferințele județene, iar abia apoi va avea loc Congresul.

Deși am anunțat public acest lucru, a apărut în presă că eu vreau Congres mai repede, iar Cîțu vrea Congres mai târziu”, a explicat președintele PNL, în platoul B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)