Căpitanul Generației de Aur, consilier al premierului pe probleme de sport. Gică Popescu, despre Nicolae Ciucă: L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar

Căpitanul Generației de Aur, consilier al premierului pe probleme de sport. Gică Popescu, despre Nicolae Ciucă: L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar
Foto: Facebook @ Gheorghe Popescu

Fostul mare fotbalist Gheorghe Popescu a anunțat că își va continua activitatea în funcția de consilier al premierului pe probleme de sport. Căpitanul Generației de Aur spune că l-a simțit „implicat și dedicat” pe Nicolae Ciucă și s-a arătat convins că împreună vor realiza „lucruri bune pentru sportul românesc”.

Gică Popescu, consilier al premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport

„Voi continua din poziția de consilier al primului ministru. Am avut astăzi onoarea și plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Și, din păcate sunt atâtea! L-am simțit implicat și dedicat, ca orice militar, și cred că după ce îi voi prezenta un plan de acțiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”, a scris Gică Popescu, marți, pe Facebook.

La început de 2018, fostul mare internațional fusese numit consilier al Guvernului pentru organizarea UEFA EURO 2020, în aparatul propriu de lucru al premierului Mihai Tudose, însă și-a păstrat funcția și în mandatele următorilor prim-miniștri, Viorica Dăncilă, Ludovic Orban și, cel mai recent dintre ei, Florin Cîțu, până la încheierea turneului final din această vară, competiție la care România a găzduit patru partide.