Cîrstoiu, reacție la dezvăluirile privind averea sa: „Idei răuvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USR în anumite zone ale presei pentru a-mi schimba gândurile” (VIDEO)

Cîrstoiu, reacție la dezvăluirile privind averea sa: „Idei răuvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USR în anumite zone ale presei pentru a-mi schimba gândurile” (VIDEO)
Sursa foto: Cătălin Cîrstoiu / Facebook

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat că informațiile apărute în presă despre averea sa sunt parte a unei strategii a USR de a-l face să se retragă din cursa electorală.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 TV, după ce jurnaliștii de la HotNews au scris că medicul are o avere mult mai mare decât cea declarată, numeroase bunuri fiind trecute pe firme. Date fiind veniturile pe care le-a declarat, și proveniența banilor pentru achiziția mașinilor și proprietăților respective a ridicat semne de întrebare.

Cum răspunde Cîrstoiu acuzațiilor privind averea sa

„E o jignire instrumentată de strategii de campanie ai unora, iar eu și soția mea am muncit an de an de dimineață până seară, cum cei care spun chestia asta n-au făcut-o. Hai să ne hotărâm…”, a declarat Cîrstoiu.

Întrebat de ce, totuși, are averea trecută pe firme, el a răspuns: „Orice om care are niște societăți comerciale și are o activitate în privat face acest lucru, nu e un secret. Sunt niște idei răuvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USR în anumite zone ale presei pentru a denigra un om și pentru a-i schimba gândurile. Nu, n-o să-mi schimbe gândurile, îmi voi continua lupta indiferent ce spune USR”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:52 - Botoșani: Accident de muncă o fabrică de lactate. Patru bărbaţi au căzut într-un bazin de decantare / UPDATE: Toți cei patru au murit. Printre ei e și directorul fabricii
22:33 - De ce-și găsesc fetele tot mai greu iubiți? Jorge: „Băieții zici că s-au ascuns în gaură de șarpe. Sau dacă sunt, n-ai ce să faci cu ei, că nu sunt destul de maturi. Băi băieți, hai să ne revenim un pic!”
21:59 - „A murit ca un câine”. Văduva victimei lui Mario Iorgulescu e disperată, după ce a aflat că pedeapsa acestuia cu închisoarea a fost anulată: „Nu mai rezist, nu mai suport”
21:26 - Connect-R, dezvăluiri emoționante despre părinții săi: Mama vinde și acum ziare la tarabă. Tata este un copil și așa a rămas toată viața
21:05 - Irina Columbeanu are planuri mari. În ce țară din Europa își dorește să studieze: „Vreau să merg la o școală de medicină. Sunt foarte pasionată de acest subiect”
20:41 - Ca-n filmele de comedie: Cum s-a ales un hoț beat cu încă două acuzații, pe lângă cea de furt calificat
20:22 - Nouă metodă de înșelăciune – „coletul”. Recomandările polițiștilor
19:59 - Cu cât a crescut datoria guvernamentală. Datele oficiale publicate de Ministerul Finanţelor
19:36 - Aproape 50.000 de cazuri de violență domestică în primele cinci luni ale acestui an. Femeile și copiii, principalele victime
19:23 - Diana Stoica (USR): Nici PSD-ul, nici PNL-ul nu s-au ținut de cuvânt când au intrat la guvernare