Contre pe familie între Iohannis şi Ponta: „M-aţi făcut vânzător de copii” / “Eu? Niciodată”

Contre pe familie între Iohannis şi Ponta: „M-aţi făcut vânzător de copii” / “Eu? Niciodată”

Prima dezbatere dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta nu a fost lipsită de atacuri legate de familie. După ce candidatul ACL l-a acuzat pe premier că a făcut „o fixaţie” pe familia sa, Victor Ponta i-a cerut lui Klaus Iohannis să îşi ceară scuze pentru un atac la adresa soţiei sale, Daciana Sârbu.

„Domnule Ponta, văd că aţi făcut o fixaţie pe familia mea, vă legaţi de soacra mea care nu va fi fericită să afle de pensie, pentru că tot 350 de lei primeşte, cum nici părinţii mei nu sunt fericiţi că aţi trimis echipa să îi filmeze”, a spus Klaus Iohannis.

„Să lămurim lucru acesta, nu am vorbit niciodată nimic de familia dvs, am întrebat că aţi spus ieri că are pensie de 350 de lei. Eu nu am trimis, nu am camere…”, a replicat Victor Ponta.

„Ăsta e ziarul dvs de promovare: ACL – România lucrului bine făcut (n.r. arată ziarul către camere). Victor Ponta şi Daciana Sârbu au depus falsuri prin omisiune, familia Ponta zece milioane cu Golden Bitz, puteţi să îi cereţi scuze?”, a continuat Ponta.

„Aşa cum dvs nu aţi trimis echipă să filmeze casa părinţilor mei, nici eu nu am trimis pe nimeni”, a replicat Klaus Iohannis.

„Puteţi să îi cereţi scuze, că nu are săraca nicio vină”, a mai spus Ponta.

„Imediat după ce vă cereţi scuze în numele echipei dvs că m-aţi făcut vânzător de copii”, a fost replica lui Iohannis, urmată imediat de o întrebare retorică din partea lui Victor Ponta: „Eu? Niciodată”.

„Aţi făcut cea mai mizerabilă campanie din România. Dacă v-o însuşiţi, cu sigurantţă şi eu mi le însuşesc şi ne cerem scuze reciproc dacă suntem domni. Eu dacă am greşit cu ceva îmi cer scuze public. Dacă în această campanie am lezat pe cineva prin afirmaţii făcute de mine îmi cer scuze”, a mai spus Iohannis. „Vă mulţumesc”, a încheiat Ponta.

Ultima oră
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”
21:37 - Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine (VIDEO)
21:27 - MAE: Grevă națională vineri la nivelul transportului aerian din Italia. Vor fi perturbate zborurile efectuate pe rute naționale și internaționale
21:26 - Florin Cîțu, despre dosarul DNA privind achiziția de vaccinuri împotriva COVID-19: „Fiecare comandă este semnată de ministrul Sănătății”