Crin Antonescu, despre relaţia şi discuţiile cu Klaus Iohannis: Recunosc că nu am fost foarte fericit(VIDEO)

Crin Antonescu, despre relaţia şi discuţiile cu Klaus Iohannis: Recunosc că nu am fost foarte fericit(VIDEO)
Foto: psnews.ro

Fostul președinte liberal Crin Antonescu a vorbit, într-un interviu acordat lui Dan Andronic, la „Lumini și Umbre„, pe B1 TV, despre campania electorală a președintelui Klaus Iohannis.

Antonescu s-a arătat  mâhnit de modul în care a ales Klaus Iohannis să candideze la preşedinţie.

Senatorul a povestit și despre cum actualul şef al statului şi-a shimbat brusc opinia. Dacă înainte de campania electorală pentru europarlamentare Iohannis era împotriva ideii de a-şi încerca norocul la scrutinul pentru Cotroceni, brusc, după plecarea lui Crin Antonescu din PNL, răspunsul fostului primar al Sibiului  a devenit evaziv.

Imediat după începutul campaniei electorale pentru europarlamentare, am avut o discutie cu Klaus Iohannis în care l-am intrebat – eram numai noi doi – dacă totuși n-am putea să luăm în discuție  ipoteza unei candidaturi a domniei sale la președinție„, a spus Antonescu, adăugând că șeful statului a răspuns „Nu”.

Relațiile mele cu Klaus Iohannis au fost în acești ani nu foarte multe, nu foarte intense, dar au fost foarte clare, cristal chiar! Nu era un om pe care să îl întrebi de șapte ori un lucru„, a mai explicat fostul lider PNL.

Cu toate acestea, după ce a plecat de la șefia PNL, Crin Antonescu i-a mai adresat actualului președinte o nouă întrebare privind eventuala cadidatură la funcţia supremă în stat.

 ”De această dată mi-a dat un raspuns evaziv. Recunosc că nu am fost foarte fericit„, a afirmat Antonescu.

„Eu am pus întrebarea și mai abitir ca prima dată, absolut pregătit ca la raspunsul da, hai să vedem cum e mai bine, să fiu primul susținptor al acestei variante„, a explicat Antonescu.

Crin Antonescu, despre relația cu Klaus Iohannis

Ultima oră
08:50 - Adrian Vasilescu (BNR): „Haosul liberalizării pieței a determinat o creștere de 46% a prețurilor la energie în România, caz unic în UE”. Care sunt perspectivele cu privire la inflație, pentru 2022
08:30 - Anunțul dr. Tudor Ciuhodaru, despre varianta Omicron: „Prin prisma mutațiilor e o variantă îngrijorătoare, dar aceste lucruri trebuie să se confirme și în viața reală” (VIDEO)
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)