Cristian Bușoi: Oamenii așteaptă măsuri pentru creșterea veniturilor, nu un refren anticorupție

Cristian Bușoi: Oamenii așteaptă măsuri pentru creșterea veniturilor, nu un refren anticorupție

Sâmbătă are loc Congresul PNL în care liberalii îți vor alea președintele între Cristian Bușoi și Ludovic Orban.

În discursul ținut în fața celor 5.000 de membri prezenți la Romexpo pentru a vota, Cristian Bușoi a susținut că PNL nu va reuși să facă rost de voturi în plus doar cântând "refrenul anticorupției" ci trebuie să adopte o politică de creștere a veniturilor și viziune guvernamentală.

"Doar cântând refrenul anticorupției nu vom reuși să aducem voturi noi către PNL, pentru că oamenii așteaptă de la PNL, în primul rând, o viziune despre economie și despre guvernarea acestei țări. Trebuie să continuăm să susținem niște principii, dar lupta anticorupție o face Justiția, iar partidele vorbesc despre guvernare. PNL trebuie să fie asociat cu câteva măsuri clare despre viitorul României. Trebuie să fie partidul care dă soluții pentru creșterea veniturilor românilor, și din mediul privat, și din mediul bugetar. Trebuie să fim partenerul mediului privat, al întreprinzătorilor mici și mijlocii, al oamenilor care sunt dinamici, care produc plus valoare", a afirmat candidatul la președinția PNL.

Cristian Bușoi a mai cerut, în Congresul PNL, clarificarea incompatibilităților care afectează aleșii locali.

"Îmi asum să susținem primarii și aleșii locali din PNL, să vorbim mai clar despre venituri decente pentru primari, despre pensii decente, nu privilegiate, dar nici ridicole pentru primari, viceprimari și aleșii locali. Să vorbim mai clar despre incompatibilitățile uneori absurde și foarte încâlcite care trebuie clarificate", a precizat Bușoi.

Europarlamentarul Cristian Bușoi vizează șefia liberalilor cu moțiunea "PNL — partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică".

Ultima oră
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj
13:38 - Marcel Ciolacu, întrebat despre schimbarea conducerii ANRE: Mie nu mi-a solicitat cineva acest lucru. Nu știu dacă ANRE trebuie să urmărească facturi (VIDEO)
13:29 - Circa 4.500 de pacienți COVID-19 în spitale, cu peste 300 în plus față de ziua precedentă. La ATI sunt 350 de bolnavi infectați / 16.610 de cazuri noi și 58 de decese raportate în 24 de ore
13:21 - Gigi Becali, în mijlocul unor noi controverse: Patriarhul nu s-a vaccinat. Ştiu sigur
13:18 - Marcel Ciolacu: Suntem într-o criză energetică majoră, iar statul trebuie să intervină curajos / Măsurile aparțin coaliției / Rămân la părerea că prețul de la 1 aprilie va trebui reglementat (VIDEO)