Cristian Popescu Piedone nu renunță la candidatura la Primăria Sectorului 4: Voi iniţia o nouă campanie de strângere de semnături

Cristian Popescu Piedone nu renunță la candidatura la Primăria Sectorului 4: Voi iniţia o nouă campanie de strângere de semnături
Foto: tolo.ro

În urma deciziei Instanței de a nu putea candida la Primăria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a anunțat pe o rețea de socializare că nu renunță la candidatura pentru un nou mandat de primar.

În plus, acesta vrea să inițieze o nouă campanie de strângere de semnături, spunând că mai are două variante "să mă omoare sau să mă lase să mă supun judecăţii la vot".

"Văd că se da o luptă pe viaţă şi pe moarte să îmi fie împiedicată candidatura. Ei bine, nu au decât două opţiuni, să mă omoare sau să mă lase în pace să mă supun judecăţii Dvs, la vot, pe 5 iunie. (…) Vă anunţ că voi iniţia o nouă campanie de strângere de semnături, de dată această de două ori mai multe, că poate aşa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregătesc cei care vor puterea cu orice preţ!", a scris Piedone pe Facebook.

Fostul primar a precizat că cei care sunt interesați de cum vor merge lucrurile vor putea să urmărească pe Facebook întregul proces de strângere al semnăturilor.

"Voi fi prezent pentru această campanie de semnături. Va dura până în ultima zi de campanie şi aşa vor vedea cu toţii că semnăturile sunt autentice. Cer şi televiziunilor că, dacă vor şi sunt interesate, să transmită LIVE tot procesul pentru a observă pas cu pas că este o procedura corectă şi transparenţă. Aveţi încredere, merg până la capăt!", a mai spus fostul edil.

Cristian Popescu Piedone nu poate candida pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4, au decis magistrații de la Tribunalul București, întorcând astfel decizia Judecătoriei Sectorului 4.

Piedone își depusese candidatura la Primăria Sectorului 4, după ce, anterior, anunţase că se retrage din viaţa politică, în urma tragediei din ”Colectiv”.