CTP: „Doamna Dăncilă a făcut dovada acelei calități pe care a pronunțat-o domnul Manda”

CTP: „Doamna Dăncilă a făcut dovada acelei calități pe care a pronunțat-o domnul Manda”

Cristian Tudor Popescu a susținut că atitudinea Vioricăi Dăncilă din timpul CEx-ului de marți demonstrează că a avut dreptate Claudiu Manda prin caracterizarea pe care i-a făcut-o acesteia.

În ședința Comitetului Executiv Național al PSD de marți, Viorica Dăncilă i-a reproșat lui Claudiu Manda că a făcut-o „proastă”. Șefa PSD chiar ar fi început să plângă și ar fi amenințat că se retrage din cursa pentru Cotroceni. Ulterior, cei doi au negat aceste informații. (Detalii AICI)

„Doamna Dăncilă a făcut dovada acelei calități pe care a pronunțat-o dl. Manda”, a susținut Cristian Tudor Popescu la Digi24, potrivit Republica.ro.

A dat și o explicație apoi: „Prima dovadă: Cum în plenul CEx te apuci să îi reproșezi cuiva că te-a făcut proastă? Un politician cu inteligență medie tace, nu pronunță. Tace și pune deoparte un glonț cu capul retezat pentru respectivul individ.

Cum să plângi în fața crocodililor de la PSD, e un semn de slăbiciune care îi confirmă calitatea. (…) Cum să te iei de Claudiu Manda acum? E soțul Olguței Vasilescu care ți-a adus cele mai multe voturi din Oltenia. Fără Oltenia, dna Dăncilă poate nu mai intra în turul 2. O altă mișcare care arată că nu gândește”.