Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
Cristian Tudor Popescu. Sursa foto: Facebook

Cristian Tudor Popescu a declarat că adevăratul câștigător al congresului liberalilor de sâmbătă este Klaus Iohannis, care a fost „reales preşedinte PNL”.

Cristian Tudor Popescu, despre congresul PNL

„La acest congres, preşedintele PNL a fost reales Klaus Iohannis. Era preşedinte în 2014 înainte de a deveni preşedintele ţării şi acum a fost reales”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24, potrivit Adevărul.

Gazetarul a comentat și declarația lui Ludovic Orban, care a susținut, după ce a pierdut alegerile, că între el și Iohannis nu mai există niciun parteneriat: „Ce s-a întâmplat în relația Klaus Iohannis – Ludovic Orban care a generat ce a fost la congres pentru mine îşi avea de mult explicaţia. 2014, vara, într-o replică a lui Klaus Iohannis, care nu era nici candidat, atunci se bătea cu Crin Antonescu pentru preşedinţia PNL. Am avut o discuţie cu Iohannis, prima şi ultima, din aceea discuție o să decupez o replică. Eu îl întreb: ”ce veţi face cu Ludovic Orban?” şi domnul Iohannis îmi spune: ”O să-l las să-şi facă numărul”. Şi l-a lăsat”.

Cristian Tudor Popescu a mai spus că înfrângerea lui Orban nu se trage de la Iohannis, ci de la alți lideri liberali care, după alegerile parlamentare de anul trecut, au considerat că acesta nu mai e de folos partidului. „Ba mai mult a dezavantajat partidul băgându-se la negocieri pentru funcţia aia de preşedinte al Camerei”, a precizat CTP.