Cum încalcă președintele interimar Constituția. Document PNL: “Crin Antonescu încearcă să ajungă la toate mitingurile”

Cum încalcă președintele interimar Constituția. Document PNL: “Crin Antonescu încearcă să ajungă la toate mitingurile”

Președintele Traian Băsescu l-a numit paiața de la Cotroceni. A anunțat că va fi un președinte interimar discret, a reușit în schimb să forțeze toate limitele legii, încercând să schimbe chiar un șef al serviciilor secrete. A anunțat că va fi imparțial, jucând teatrul conferințelor de presă de la Cotroceni și nu de la sediul PNL, când de fapt își pregătea toți pașii din campania electorală alături de subordonații săi din partid.

Crin Antonescu, căci despre el este vorba, apare într-un document exploziv venit de la PNL și publicat pe contul de Facebook al jurnalistului Dan Tapalaga. Practic, în acest document se arată cum liberalii știau din timp despre prezența lui Antonescu la toate mitingurile electorale, și asta imediat după ce acesta s-a instalat la Cotroceni.

Astfel, se dovedește că președintele interimar nu numai că nu a fost niciodată independent, ci și-a coordonat toate activitățile în beneficial partidului și alianței din care face parte. Cu alte cuvinte, a încălcat flagrant Constituția României. Motiv de suspendare cumva?

Citește AICI ce spun stenogramele PNL despre relația cu media și trustul Intact.

Citește AICI stenogramele PNL: cum se bucură liberalii de necazul PSD.

Stenograme PNL din campania pentru referendum