Dan Voiculescu, adevăratul conducător al Ministerului Agriculturii: Află cine sunt interpușii acestuia

Dan Voiculescu, adevăratul conducător al Ministerului Agriculturii: Află cine sunt interpușii acestuia
Foto: danvoiculescu.net

Dan Voiculescu conduce din umbră Ministerul Agriculturii. Preşedintele PC, Daniel Constantin, a împânzit ministerul pe care îl conduce cu apropiaţi ai liderului conservator. De asemenea, cei mai mulţi dintre aceştia au fost şi angajaţi ai firmelor controlate de Voiculescu şi de soţia sa.

Legatura directă dintre Voiculescu și Minister este asigurată de Cătălin Ioanițescu, șef de departament Logicons, una dintre firmele deținute de liderul PC. Soția lui Ioanițescu ocupă postul de șef de cabinet pentru Ministrul Daniel Constantin. Ea a deținut anterior funcția de asistentă de relații publice pentru europarlamentarul conservator Sabin Cutaș. De asemenea, în perioada 2006-2009 oef la Logicons a fost chiar actualul ministru, Daniel Constantin.

Un alt interpus al lui Voiculescu este Cristian Ionuț Popa, consilier al lui Daniel Constantin. Soția lui Popa se află la rândul ei la conducerea uneia dintre firmele liderului din umbră a liderului USL.

Portofoliul Agriculturii a fost una dintre țintele principale ale lui Dan Voiculescu, înaintea învestirii Guvernului Ponta. De altfel, primul nume al unui membru al cabinetului pe care Victor Ponta l-a făcut public a fost chiar cel al lui Constantin. Conform Evenimentul Zilei, miza pentru Dan Voiculescu este de peste 60 de milioane de euro. Fostul senator are un proces chiar cu ministerul Agriculturii în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de peste 60 de milioane de euro.

Dan Voiculescu conduce Ministerul Agriculturii din umbră

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21789').select();" id="embed_text_21789" />