Viorica Dăncilă elimină apropiaţii lui Dragnea: „Cu Anca Alexandrescu exclus să mai colaborez”. Ce se mai întâmplă cu Olguţa Vasilescu şi Darius Vâlcov (VIDEO)

Viorica Dăncilă elimină apropiaţii lui Dragnea: Cu Anca Alexandrescu exclus să mai colaborez. Ce se mai întâmplă cu Olguţa Vasilescu şi Darius Vâlcov (VIDEO)
Foto: gov.ro

Oamenii puşi de Liviu Dragnea lângă Viorica Dăncilă în Guvern pentru a o putea controla mai bine încep să fie eliminaţi. Viorica Dăncilă a confirmat, marţi seară, ceea ce deja se zvonea, şi anume eliberea din funcţia de consilier guvernamental a Ancăi Alexandrescu.

„Cu Anca Alexandrescu exclus. Mâine o voi elibera din funcţie”, a afirmat Viorica Dăncilă, după CEx-ul de marţi.

Cât priveşte păstrarea lui Darius Vâlcov ca şi consilier guvernamental, premierul a susţinut că va lua o decizie în zilele următoare.

În schimb, Dăncilă a infirmat că ar exista tensiuni între ea şi Olguţa Vasilescu pe care o păstra în conducerea partidului.

„Avem o colaborare foarte bună cu Olguța Vasilescu. Rămâne în conducerea partidului, e vicepreședinte. Nu știu de unde a ieșit știrea că ar fi o divergență cu Olguța Vasilescu”, a afirmat Dăncilă.

Un alt apropiat al lui Dragnea eliminat odată cu preluarea conducerii PSD de către Dăncilă este Codrin Ştefănescu. Comitetul Executiv al PSD a decis marţi înlocuirea lui din funcţia de secretar general al PSD cu Rodica Nassar.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
20:59 - Îmbrânceli la conferința în care Ion Țiriac și-a anunțat oficial demisia de la FRT. Scandal între doi participanți: „Este o agresiune!” (VIDEO)
20:51 - ÎPS Teodosie, replică pentru Dan Barna: „Nu ne implicăm în propaganda pentru vaccinare care este atât de diversă și controversată”
20:42 - Israelul va folosi GPS-ul pentru a verifica dacă cetățenii respectă carantina
20:14 - Andrei Muraru, la Baza Mihail Kogălniceanu: Suplimentarea efectivelor de militari americani în România, ca parte a întăririi prezenței aliate pe flancul estic al NATO, reprezintă o prioritate
20:04 - Florin Cîțu: „Trebuie să îi asigurăm pe români că după această guvernare nu vor mai fi drumuri fără asfalt, localități fără canalizare, fără apă curentă”
20:01 - Ludovic Orban, la Constanța: Suntem poarta de est a Europei și trebuie să valorificăm la maximum acest potențial. Guvernul trebuie să susțină toate investițiile pe care le-am pornit sau care sunt în pregătire (VIDEO)
19:50 - Premierul Florin Cîțu recunoaște că reformele s-au împotmolit dar dă vina pe Parlament: “Ceea ce a ținut de Guvern am făcut”
19:33 - Rareș Bogdan: În politică e altfel decât în business sau în presă. Nu poți de unul singur, chiar de-ai fi Ronaldo, Messi sau Hagi (VIDEO)
19:27 - Biserica ortodoxă din Grecia, mesaj pro-vaccinare: „Nu conține microcipuri. Sunt teorii rupte de realitate”
19:25 - Pandemia a dublat fenomenul singurătății: Unul din patru cetăţeni ai UE se simte izolat