Deputatul „Mitralieră”, o nouă declarație controversată: „Purtarea măștii nu trebuie să fie obligatorie în această țară”

Deputatul „Mitralieră, o nouă declarație controversată: „Purtarea măștii nu trebuie să fie obligatorie în această țară
Foto: Adevărul

Deputatul „Mitralieră” Cătălin Rădulescu, politicianul care vrea să obțină un nou mandat în Parlament, face noi declarații controversate. Apropiat al lui Liviu Dragnea și îndepărtat din PSD în contextul noului management, politicianul a devenit membru al Partidului Ecologist Român (PER).

PER a strâns mai mulți foști membri de partide. În acest moment, mulți sunt din PSD. Pe lângă Rădulescu, mai fac parte și Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Marian Vanghelie și Cătălin Ivan.

Cătălin Rădulescu: „Nu acceptăm să se închidă bisericile, ca oamenii să nu poată să meargă să se roage”

Cei din PER susțin ca purtatul măștii să fie o chestiune opțională. Cătălin Rădulescu a făcut declarația, în cadrul unei conferințe de presă.

„Purtarea măștii nu trebuie să fie obligatorie în această țară. Cei care vor să se protejeze, pot să poarte mască. Nu acceptăm să se închidă bisericile, ca oamenii să nu poată să meargă să se roage. Bisericile nu sunt ale guvernului, ci ale poporului român. Nu admitem ca sportivii să nu facă sport, ca treatrele să nu fie deschise, cât timp mall-urile străine sunt deschise. Nu admitem ca școala să se facă online, este o bătaie de joc la adresa copiilor noștri”, a declarat deputatul „Mitralieră”.

PER, la fel precum PPU-SL, se numără printre partidele care de-a lungul timpului a manifestat o apropiere față de PSD. Cătălin Rădulescu a anunțat deja că 30% dintre candidații PSD care nu se află pe liste, susțin PER pentru alegerile parlamentare.

Ultima oră