Ce spune DNA despre dezvăluirile RISE Project cu privire la Tel Drum

Ce spune DNA despre dezvăluirile RISE Project cu privire la Tel Drum

DNA a transmis că informațiile prezentate de jurnaliștii RISE Project în legătură cu Tel Drum apar într-un dosar în lucru, informeazăDigi24.

Liviu Dragnea a negat vehement că ar avea vreo legătură cu firma din Teleorman, dar informațiile publicate până acum de RISE Project în seria #Teleormanleaks demonstrează contrariul. Iar jurnaliștii susțin că vor continua să publice articole cu documente din deja celebra valiză.

”Eu nu am legătură cu acea valiză, poze cu mine cred că sunt mii în această țară, unii poate le țin pe tabletă, alții sub pernă”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat pe marginea acestui subiect.

El neagă și legătura cu patronul Tel Drum, Petre Pitiș, dar și cu afaceristul cu implicații în aceastră companie, Mugur Ghiorghiaș: ”Cu Petre Pitiș și Mugur Ghiorghiaș nu m-am mai văzut de 10-15 ani”.

Șeful PSD a mai spus că bănuiește că toate conturile sale sunt “verificate cu lupa”.

Ultima oră
18:52 - Premierul Florin Cîţu a discutat cu secretarul pentru Comerţ al SUA: „Am exprimat angajamentul României faţă de agenda noastră comună de prosperitate şi democraţie”
18:51 - Pavel Popescu desființează speculațiile despre cazul fostei dansatoare din buric: „Este un scenariu mizerabil creat în spațiul public. A apărut pe site-ul deținut de contracandidatul meu. Nero, când a părăsit Roma, a dat foc Romei” (VIDEO)
18:25 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, propune recompense pentru vaccinați și interzicerea persoanelor nevaccinate în spaţii publice neesenţiale, în weekend
18:18 - AUR pregătește o lege privind LGBTQ+ similară cu cea din Ungaria. Claudiu Târziu: Susținem familia și valorile creștine. Activiștii LGBTQI nu au ce căuta în școlile și grădinițele din România
18:14 - CNCAV: 15.904 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima zi. 10.704 au primit prima doză
18:03 - Sibiu: Cel mai vechi obiect de cult al comunităţii săseşti din Transilvania a fost recuperat de polițiști după 5 ani de la furt
17:56 - Ludovic Orban: „Ne menținem angajamentul clar de desființare a Secției speciale” / Ce variante susține PNL pentru deblocarea discuțiilor din coaliție (VIDEO)
17:48 - Andrei Baciu: România a vândut 1.170.000 de doze de vaccin anti-COVID
17:43 - Incendiu în apropiere de Atena: Au ars mari întinderi de pădure, iar flăcările se apropie de suburbiile capitalei Greciei
17:26 - Ludovic Orban: Cine a stabilit ținte de vaccinare trebuia să le urmărească / Am discutat posibile soluții pentru a stimula vaccinarea, inclusiv prin măsuri care să condiționeze accesul la activități neesențiale (VIDEO)