Dominic Fritz (USR), huiduit frenetic de timișorenii prezenți la concertul Pheonix. Reacția primarului: „Astăzi nu facem politică, dragilor”

Dominic Fritz (USR), huiduit frenetic de timișorenii prezenți la concertul Pheonix. Reacția primarului: „Astăzi nu facem politică, dragilor”
Foto: Dominic Fritz / Facebook

Primarul USR al Timișoarei, Dominic Fritz, a fost primit cu huiduieli de publicul prezent marți seară în Parcul Rozelor, acolo unde trupa Pheonix susținea un concert aniversar, transmite News.ro.

Dominic Fritz (USR), huiduit de timișorenii prezenți la concertul Pheonix

Edilul a urcat pe scenă, marți seară, de Ziua Timișoarei, pentru a înmâna un trofeu trupei Pheonix, care a aniversat 60 de ani de activitate. Cu toate acestea, Dominic Fritz a fost huiduit frenetic de publicul prezent.

„Astăzi nu facem politică, dragilor, astăzi nu facem politică, sărbătorim pe cei care de 60 de ani ne dau bucurie, ne dau curaj şi ne dau muzică frumoasă. Mulţumim mult pentru tot ceea ce aţi făcut pentru Timişoara, ţineţi treaz spiritul Timişoarei şi pentru asta primiţi, aici scrie Phoenix 60, această sculptură frumoasă. La mulţi ani, Timişoarei, la mulţi ani, Phoenix”, a declarat primarul USR al orașului, în timp ce era huiduit de asistență.

Pentru a marcat Ziua Timișoarei, Casa de Cultură a pregătit mai multe concerte și expoziții, iar unul dintre ele a fost cel al trupei Pheonix, care a aniversat 60 de ani de activitate.

Ziua Timișoarei este sărbătorită anual pe 3 august, evocând data de 3 august 1919, când trupele române au intrat în cel mai mare oraș al Banatului.

Urmăriți B1TV.ro și pe