Liviu Dragnea, la masă cu un om al sistemului când face pauză de la luptă cu „statul paralel”: Liderul PSD, în cadru festiv alături de Gabriel Oprea

Liviu Dragnea, la masă cu un om al sistemului când face pauză de la luptă cu statul paralel: Liderul PSD, în cadru festiv alături de Gabriel Oprea

În ciuda faptului că se dă drept un mare luptător împotriva „statului paralel” pe care îl acuză că face tot posibil pentru îl distruge, Liviu Dragnea nu are nicio problemă în a stat la masă cu oameni ce fac parte din acest sistem. Şi nu e vorba numai de întâlniri pe care le avea în mod repetat la SRI sau în alte locaţii cu Florian Coldea sau Laura Codruţa Kovesi, ci şi de evenimente din prezent.

Pe 8 noiembrie, Liviu Dragnea a stat la masă cu Gabriel Oprea cu ocazia onomasticii fostului ministrul al Apărării şi vicepremier. Evenimentul a avut loc într-un restaurant al MAI de pe Ştirbei Vodă.

La întâlnire au mai participat doi lideri ai PSD apropriaţi de Liviu Dragnea, şi anume baronul de Vrancea Marian Oprişan şi secretarul general adjunct Codrin Ştefănescu. De altfel, cel din urmă a şi confirmat participarea alături de Dragnea la acest eveniment.

„Am fost cu Liviu Dragnea și Marian Oprișan la ziua de nume a lui Gabriel Oprea. Nu am vorbit nimic de politică,. Am fost la un spriț, relația mea cu Gabriel Oprea o știe toată lumea”, a declarat, pentru Flux24,secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu.

Această întâlnire nu a avut doar un rol festiv ci şi foarte probabil un rol de a discuta despre o posibilă alianţă PSD-UNPR în viitor, fiind cunoscută dorinţa de întoarcere în politica la vârf a lui Gabriel Oprea prin reînvierea UNPR.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)