Eugen Tomac, critici dure la adresa lui George Simion: „A cere astăzi să abandonam R. Moldova înseamnă exact ceea ce își dorește Rusia”

Eugen Tomac, critici dure la adresa lui George Simion: A cere astăzi să abandonam R. Moldova înseamnă exact ceea ce își dorește Rusia
Sursa Foto: Facebook

Președintele PMP, Eugen Tomac, a reacționat după ce George Simion a declarat vineri că România nu ar trebui să mai sprijine economic guvernul de la Chișinău:

De mai bine de un an vă tot spun că acest băiat, George Simion, este pe felie cu Kremlinul. Acum a apărut și dovada clară.

De Ziua Națională a României, Simion spune nici mai mult, nici mai puțin, că România nu mai trebuie să susțină Basarabia in fața agresiunii barbare a Rusiei. Milioane de români din R. Moldova nu au curent electric sau gaz pentru a se încălzi, dar asta este exact ceea ce își dorește un “patriot” de carton: România să nu mai susțină cu niciun leu R. Moldova.

Liderul PMP a precizat că a cere astăzi să abandonam R. Moldova înseamnă exact ceea ce își dorește Rusia.

Tocmai de aceea, România trebuie să continue să susțină cu toată forța administrația condusă de Președintele Maia Sandu.„Dacă toate celelalte persoane sunt de acord cu ceva nu înseamnă că şi noi trebuie să fim la fel. Nu aşa funcţionează lucrurile”, a argumentat oficialul olandez, cu referire la faptul că decizia primirii unei noi ţări în spaţiul Schengen necesită o decizie unanimă a ţărilor deja membre în acest spaţiu european de liberă circulaţie.

Urmăriți B1TV.ro și pe