Eugen Tomac îi îndeamnă pe români să se vaccineze împotriva COVID-19: Am cunoscut oameni care și-au pierdut viața în această pandemie

Eugen Tomac îi îndeamnă pe români să se vaccineze împotriva COVID-19: Am cunoscut oameni care și-au pierdut viața în această pandemie
Foto: Facebook @ Eugen Tomac

Europarlamentarul PMP îi îndeamnă pe români să respecte măsurile sanitare și să se vaccineze anti-COVID, explicând că deși numărul cazurilor de COVID-19 este în scădere, pericolul nu a trecut.

„Pandemia nu a trecut și chiar dacă oficial s-au ridicat multe restricții, în fiecare zi se întegistrează decese pentru că virusul ucigaș încă există printre noi, iar această nouă mutație este mult mai contagioasă și mai periculoasă.

Nu credeți în teorii inventate de politicieni demagogi, medici inconștienți, asistenți care le știu pe toate, mergeți pe mâna științei, care până acum a salvat sute de milioane de vieți, fiind singura cale prin care putem fi mai în siguranță.

Mergeți și vă vaccinați, este doar spre binele dumneavoastră, pentru că pericolul nu a dispărut. Un vaccin în această perioadă este un strop de viață. Doar oamenii vaccinați vor trece mai ușor prin drama infectării cu tulpina Delta.

Am cunoscut oameni care și-au pierdut viața în această pandemie. Dacă ar fi existat mai din timp vaccinul, sunt sigur că astăzi erau printre noi. Nu ignorați acest îndemn care sună greoi și uneori neconvingător din partea statului. Pur și simplu, este spre binele fiecărui om care își prețuiește viața mai mult decât capcana întinsă de cei care le știu pe toate și se alimentează cu teorii false sau cazuri foarte, foarte rare prezentate drept efecte ale vaccinării.

Acum avem soluția pentru a fi  mai in siguranță, totul e să dăm curs vaccinării și să nu lăsăm propriile interpretări ce izvorăsc din teama de necunoscut să ne domine în aceste zile pline de riscuri, decizii care ne pot afecta grav în caz de infectare”, a scris Eugen Tomac pe contul său de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe