Florin Cîțu: Diana Șoșoacă a fost amendată după protestul din weekend. Are foarte multe amenzi (VIDEO)

Florin Cîțu: Diana Șoșoacă a fost amendată după protestul din weekend. Are foarte multe amenzi (VIDEO)
foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat, luni, într-o conferință de presă, că Diana Șoșoacă a fost amendată după ce a participat la protestul anti-restricții desfășurat sâmbătă înPiața Victoriei. Mai mult decât atât, premierul a menționat că senatoarea „are foarte multe amenzi”.

Diana Șoșoacă a fost amendată după protestul din weekend, a precizat Florin Cîțu

Întrebat de ce nu a fost amendată senatoarea Diana Șoșoacă după protestul din weekend, premierul Florin Cîțu a declarat: „A fost amendată. Are foarte multe amenzi”.

„Din păcate, avem și parlamentari care instigă la nerespectarea legii. Aici e o problemă morală cred. Sunt parlamentari care fac legea, dar nu respectă legislația în vigoare.Sunt liberal, nu am o problemă cuprotestele, dar să o facă respectând legea. Să poarte mască!”, a mai spus premierul, în conferința de presă desfășurată luni.

Diana Șoșoacă a participat, sâmbătă, la protestul anti-restricții din Piața Victoriei. Ce a declarat senatoarea

Câteva proteste anti-restricții au avut loc, sâmbătă, în Capitală și în alte orașe din țară. Manifestațiile din București s-au desfășurat la Piața Universității, Piața Izvor și în zona statuii Leu, dar și la Piața Victoriei, unde și-a făcut apariția și senatoarea Diana Șoșoacă.

„Grupul pentru vaccinare nu are nici măcar un medic, sunt ba purtători de cuvânt, ba din ministere, din Guvern care nu fac altceva decât să fie colonei și absolut toți fac parte din servicii, d-aia nu am voie să dau numele lor, dar o să dau publicității ce pot, pentru că nu te pui cu un avocat. Sunt oameni care ar trebui să conducă această așa zisă pandemie, pentru că noi nu avem pandemie, nu este nici măcar decretată epidemie în România. Tu nu poți să cerifici o pandemie până nu descoperi că în propria țară ai epidemie. Este o chestie logică, care iese din legislație. Nu mă las până nu sunt demiși acești oameni și nu vom avea niște profesioniști. Justiția lasă de dorit, totul pleacă de lipsa dreptății” declara Diana Șoșoacă, sâmbătă, potrivitAntena 3.