Fostul deputat Nati Meir a primit mandat de arestare pentru 29 de zile pentru înșelăciune

Fostul deputat Nati Meir a primit mandat de arestare pentru 29 de zile pentru înșelăciune

Nati Meir a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Fostul om politic este acuzat de înşelăciune. El le-ar fi promis locuri de muncă în Israel unor cetăţeni, dar nu şi-a îndeplinit promisiunea şi în schimb le-ar fi luat şi banii.

„Principala problemă este că inculpatului i s-a încalcat dreptul la apărare, toate măsurile fiind dispuse din scurt. Nu a putut să dea declarație, dat fiind starea sa de sănătate”, a declarat avocata lui Meir, Mihaela Boțilă.

Aceasta susţine că medicii nu au putut garanta că acesta poate face faţă unui astfel de demers şi a fost înlăturat din sală.

„Nu a fost audiat! Inculpatul nu a fost audiat. Aici este și problema. Acesta a solicitat să dea declarații în cursul zilei de mâine, deoarece astăzi, dat fiind internarea de la pranz nu a putut să dea declarații fiind cu tensiune foarte mare și sunt cunoscute problemele de sănătate ale dânsului”, a mai spus avocata.

Deşi Nati Meir ar fi primit bani în schimbul asigurării unor cetăţeni că le găseşte locuri de muncă în Israel, nu a reuşit să se ţină de cuvânt.

„După ce am sunat, am aflat că stau de vorba cu Nati Meir. Vorbind cu el , mi-a dat adresa unde are firma, George Vraca, am fost acolo, ne-am întâlnit acolo și mi-a spus care sunt condițiile pentru plecare”, a declarat un bărbat pagubit de Meir.

Încântat de ceea ce i s-a propus, omul și-a dat demisia de la locul de muncă în speranța că va duce o viață mai bună in altă țară.

„L-am sunat acum o luna de zile, undeva într-o joi și mi-a spus că pot să-mi dau demisia că în următoarea joi plec. Ceea ce nu s-a întâmplat. Condițiile au fost 800 de ron pentru înscriere, în prima fază 250 de euro pentru bilet, numai pentru dus. La puțin timp am fost sunat că trebuie să mai plătesc un bilet după care am mai mers cu încă 100 de euro și 100 de dolari”, a mai spus păgubitul, care speră ca acum să se facă dreptate.

Mandat de arestare pe numele lui Nati Meir

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22295').select();" id="embed_text_22295" />

Ultima oră
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban cum că și-a asumat ținte de vaccinare pe care nu le-a respectat: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură
20:09 - Eugen Furdui, primarul din Roșia Montană: Localnicii doreau să lucreze în continuare la exploatare minieră. Dacă România nu vrea să pună în valoare rezerva sa de aur și argint, respectăm decizia (VIDEO)
19:47 - Șofer filmat în timp ce merge pe contrasens pe Autostrada Transilvania. Poliția îl caută