Gabriel Oprea, despre moțiunea de cenzură: Sprijinim coaliția și guvernul, iar pe președinte pe toate problemele de securitate (VIDEO)

Gabriel Oprea, despre moțiunea de cenzură: Sprijinim coaliția și guvernul, iar pe președinte pe toate problemele de securitate (VIDEO)

Gabriel Oprea a vorbit luni despre moțiunea de cenzură a PNL și a declarat că va susține coaliția de guvernare, menținând aceeași poziție.

„Sprijinim coaliția, guvernul, pe președinte pe toate problemele de securitate”, a declarat vicepremierul.

În ceea ce privește consiliul JAI la care va participa, Oprea spune că este același.

Ministrul de Interne a subliniat că este de acord cu faptul ca România să primească 1785 de migranți, dar „nu suntem de acord cu cotele obligatorii”.

„Am același mandat pe care îl voi susține, că România e o țară care ține foarte mult la solidaritate, e o țară sigură și își îndeplinește obligațiile față de UE și NATO”, a precizat Oprea.

Gabriel Oprea, despre moțiunea de cenzură: Sprijinim coaliția și guvernul, iar pe președinte pe toate problemele de securitate

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)